אוזניות אוויר והריון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניות אוויר והריון
    רונית ק.
    10/02/2011

אני בהריון אז התעניינתי לגביי הקרינה של הפלאפון. אני מנסה לדבר רק בטלפון רגיל בכל מיקרה בבית ובעבודה.

חברה בעבודה אמרה לי מה שנקרא אוזניות אוויר. יש לנו חבר מהנדס אלקטרוניקה שאמר שמה שהוא הבין זה שאוזניות אווויר מרחיקות את הקרינה מהראש אבל הקרינה מתרכזת יותר בקצה מאיפה שמתחילה אוזניית האוויר וזה יותר מסוכן לתינוק כי זה כבר קרוב יותר לרחם שלי וגם ללב. אני כבר לא יודעת אז מה לעשות? אשמח לדעת...

רונית ק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניות אוויר והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניות אוויר והריון - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    10/02/2011

הטלפון מקרין וכן הרמקול הקטן של אוזניות האוויר, לכן יש להרחיק את הטלפון מהגוף, גם במצב המתנה, ובפרט בעת שיחה. את האוזנית כדאי להצמיד רק בעת שיחה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניות אוויר והריון - תגובה - תגובה

ד``ר דני וולף
    10/02/2011

הבהרה לדברי עמיתי המלומד הד"ר שליטא.
    אוזניות מעבירות חלק מזערי של הקרינה. אם הקרינה המזערית שהאוזניות מעבירות נכנסת לתוך האוזן, עלול להוות בעיה, אם לתוך האוזן נכנס צינור האוויר, והאוזניות עם הקרינה המזערית נמצאות על החזה, אין בעיה. ונכון אמר עמיתי, הקרינה החזקה היא רק ממכשיר הפלאפון בעצמו, אותו לא כדאי לך לשים קרוב לבטן. 20 -30 ס"מ מהבטן מספיקים בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניות אוויר והריון - תגובה - תגובה - תגובה

רם דישון
    10/02/2011

ולהוסיף על עמיתי:
    העובר נמצא בתוך שק מים. המים בולעים את הקרינה, כך שמה שמגיע לעובר הוא ממש מינימום שבמינימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו