אוזניות BLUETOOTH עם צינור אוויר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניות BLUETOOTH עם צינור אוויר
    ניב
    10/02/2011

היום קיבלתי את האוזניות הBLUETOOTH עם צינור אוויר שלי, זה מעיין קליפס שחור כזה שהוא גם המשדר של אות הBLUETOOTH שאליו מחוברים זוג אוזניות אוויר.
    עכשיו שמתי את הקליפס הזה על החולצה שלי יחסית גבוה, והוא השתחרר ונפל על הרצפה(אני בחור גבוה והוא נפל לי כשאני עמדתי, אז זאת היית נפילה מגובה רב).
    אני לא ממש רואה נזק חיצוני אבל חשבתי אם הנפילה יכולה לגרום נזק לBLUETOOTH והוא עכשיו ישדר בעוצמות גדולות ומסוכנות שיפגעו לי במוח.

(אני לא כתבתי את סוג הדגם כי אני יודע שאתם לא אוהבים פרסומות בפורום, אבל אוכל לשלוח את סוג הדגם במייל או לפרסם פה לבקשתכם)

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן

ניב
    10/02/2011

עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן שאולי נגרם מהנפילה, ואולי זה היה ככה מכתחילה ככה.
    (זה שריטה קטנה סביב החלק של הלחצן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן - תגובה

ד``ר דני וולף
    10/02/2011

אוזניות עם צינור אוויר כמו שיש לך לא יקרינו גם אם ייפגמו. אל דאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן - תגובה - תגובה

רם דישון
    10/02/2011

שום רכיב שאמור לשדר לא ישדר יותר עקב מכה, אלא פחות.
    שים לב לטיעון הבא:
    היצרן מעוניין ליצר רכיב שמשדר בעוצמה מסוימת. הוא יעשה מאמץ לשדר את העוצמה המבוקשת, ולא אחוז אחד יותר, כי האחוז הזה תמיד יוצא יקר מאד.
    לכן הוא יתכנן את הרכיב בצורה אופטימלית על מנת שישדר על פי התכנון.
    כעת, אם הרכיב ניזוק- הוא לעולם לא יוכל לשדר יותר, רק פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו