מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזניות BLUETOOTH עם צינור אווירניב10/02/2011
היום קיבלתי את האוזניות הBLUETOOTH עם צינור אוויר שלי, זה מעיין קליפס שחור כזה שהוא גם המשדר של אות הBLUETOOTH שאליו מחוברים זוג אוזניות אוויר.
עכשיו שמתי את הקליפס הזה על החולצה שלי יחסית גבוה, והוא השתחרר ונפל על הרצפה(אני בחור גבוה והוא נפל לי כשאני עמדתי, אז זאת היית נפילה מגובה רב).
אני לא ממש רואה נזק חיצוני אבל חשבתי אם הנפילה יכולה לגרום נזק לBLUETOOTH והוא עכשיו ישדר בעוצמות גדולות ומסוכנות שיפגעו לי במוח.
(אני לא כתבתי את סוג הדגם כי אני יודע שאתם לא אוהבים פרסומות בפורום, אבל אוכל לשלוח את סוג הדגם במייל או לפרסם פה לבקשתכם)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן
ניב10/02/2011עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן שאולי נגרם מהנפילה, ואולי זה היה ככה מכתחילה ככה.
(זה שריטה קטנה סביב החלק של הלחצן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן - תגובה
ד``ר דני וולף10/02/2011אוזניות עם צינור אוויר כמו שיש לך לא יקרינו גם אם ייפגמו. אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן - תגובה - תגובה
רם דישון10/02/2011שום רכיב שאמור לשדר לא ישדר יותר עקב מכה, אלא פחות.
שים לב לטיעון הבא:
היצרן מעוניין ליצר רכיב שמשדר בעוצמה מסוימת. הוא יעשה מאמץ לשדר את העוצמה המבוקשת, ולא אחוז אחד יותר, כי האחוז הזה תמיד יוצא יקר מאד.
לכן הוא יתכנן את הרכיב בצורה אופטימלית על מנת שישדר על פי התכנון.
כעת, אם הרכיב ניזוק- הוא לעולם לא יוכל לשדר יותר, רק פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)