מקום עבודה מסוכן??

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מקום עבודה מסוכן??
    גל
    17/02/2011

שלום,
    אנחנו 6 עובדות במתחם של כ-40 מ"ר ורציתי לברר מספר דברים לגבי סכנת הקרינה במקום. לכל אחת יש מחשב,(המחשב עצמו צמוד לכסא העובדת) מטענים של ניידים מחוברים שעות רבות במרחק של עד כחצי מטר מכסא העובדת, אורות ניאון כמובן,מתקן חשמלי עם אור סגול נגד חרקים שנמצא במרחק של כחצי מטר מאחת העובדות, אין איוורור במקום למעט דלת הכניסה שסגורה רוב היום. בבקשה הסבירו לי מה מסוכן לנו מבחינת הקרינה במשרד. אני לא רגילה לעבוד במקום בסגנון כזה ולאחרונה אני סובלת מכאבי ראש ועליה בל"ד,האם יש קשר בין הדברים? כמו כן, האם יש סכנת קרינה מצידו האחורי של מסך המחשב? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקום עבודה מסוכן??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקום עבודה מסוכן?? - תגובה

רם דישון
    17/02/2011

בקשי מהמעביד מדידה של השדה המגנטי, והתעקשי על קבלת דוח המדידה לעיון. וודאי שהמודד מודד ממש על הכסא של כל עובדת, ולא סתם בחלל החדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקום עבודה מסוכן?? - תגובה

ד``ר דני וולף
    17/02/2011

שמירה של מטר אחד מכול מכשירי החשמל המוזכרים מספיקה.
    אפשר גם למדוד קרינה אבל לא נראה מאוד חשוב.
    חוסר איוורור החדר לא מגביר את הקרינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו