מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיבור במחשב מחברת דרך BLUETOOTHציון19/02/2011
האם שיחה בטלפון סלולרי דרך מחשב מחברת(מעיין לפטופ קטן) כאשר מחשב מחברת מחובר לטלפון סלולרי דרך BLUETOOTH ,ואני גם בנוסף חיברתי מיקרופון למחשב מחברת ומדבר דרכו כשהמיקרופון צמוד לפה שלי ומכאן קרוב מאוד לראשי מסוכנת מבחינת הקרינה?
אני שואל כי חשבתי שאולי המיקרופון שהוא מחובר עם כבלי חשמל למחשב מחברת מעביר חלק מהקרינה שיש באיזור המחשב(מהמחשב עצמו ומהBLUETOOTH) אלי.
מה יותר בטיחותי מבחינת הקרינה שיחה עם המיקרופון שמחובר למחשב או שיחה בלי המיקרופון(כי הרי גם על מחשב מחברת עצמו מותקן מיקרופון אז גם ללא מיקרופון חיצוני המחובר למחשב השיחה אפשרית, רק אני חושש שמכיוון שאני דואג לשבת קצת רחוק מהמחשב עצמו הקול שלי יהיה פחות ברור בשיחה כשאין מיקרופון חיצוני שמחובר למחשב )?
(אני מדבר רק על המיקרופון ולא על האוזניות, כי את הקול אני שומע מהרמקולים שמותקנים במחשב עצמו)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבור במחשב מחברת דרך BLUETOOTH - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א19/02/2011רצוי שכל מקור קרינה יהיה רחוק מהגוף.
אוזניות חוטיות עלולות לשמש כאנטנה, ולהקרין. מאידך, אוזניות BLUETOOTH מקרינות כל הזמן שהן דלוקות, לכן כדאי לדבר עם אוזניות כאלו מהדגם החדיש, התלוי על הצוואר, כאשר הטלפון רחוק מהגוף,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי לא הובנה
ציון19/02/2011אני לא משתמש כלל באוזניות בשאלה ששאלתי.
אני מחבר את המחשב מחברת שלי לטלפון דרך תקשורת BLUETOOTH ומדבר דרך המחשב.
השאלה שלי קשורה לחיבור המיקרופון למחשב עצמו וקירוב המיקרופון לפה שלי.
האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה שלי לא הובנה - תגובה
רם דישון19/02/2011מה שמסוכן הוא הטלפון הסלולרי. שמור מרחק של 60 ס"מ ממנו, ועדיף יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
ציון19/02/2011אני שם את הטלפון הסלולרי איזה 3 מטר ממני כשאני מדבר דרך הBLUETOOTH.
השאלה אם אין תוספת סיכון בשיחה דרך המיקרופון שמחובר למחשב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברור - תגובה
רם דישון19/02/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)