רעש של פולס חשמלי בתדר קבוע

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רעש של פולס חשמלי בתדר קבוע
    אסף
    22/02/2011

יש לי מגבר מנורות לגיטרהW 60, כאשר הגיטרה מחוברת אליו, אני שומע רעש של פולס חשמלי בתדר קבוע של בערך כל 0.85 שניה
    הבדיקות שעשיתי ושום דבר לא עזר:
    1. החלפתי- מגבר חדש ,כבל, וגיטרה
    2. חיברתי לחשמל של השכן
    3. היה אצלי חשמלאי ובדק את הארקה ומצא שאין בעיה
    4. הוספתי מייצב מתח
    5. חיברתי את זה לשכן ועדיין היה רעש
    6. ניסיתי אפילו עם כבל שאני מחזיק ביד,כלומר את ה -אני האנטנה הרעש עדיין קיים
    7. הוצאתי את המגבר 20 מטר מהבית עם כבל מאריך וזה לא עזר
    8. כשהכבל לא מחובר למגבר זה לא קורה-אין רעש
    • הפעלתי במקום אחר ואין שום בעייה(בסביבה אחרת ממקום מגורי)
    עשיתי את כל הניסיונות ואני מסיק שזה רעש שנקלט מבחוץ, ממשהו שמשדר, הגיטרה מעין אנטנה , כשאני אני עומד עם הגיטרה ועושה סיבוב יש רעשים חוץ משני מקומות בודדים של שקט במרחק של 180 מעלות אחד מהשני ) אבל אין לי מושג מה זה אומר, אני לא יודע באיזה כוון לחפש -סלולרי,שדה מגנטי..., אני לא יודע למי לפנות, אם למישהו יש מושג אני אשמח מאד, אני לא יכול לנגן בבקשה עזרו לי...
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעש של פולס חשמלי בתדר קבוע - תגובה

רם דישון
    22/02/2011

1. לא הבנתי לאיזה כבל התכוונת. נא הסבר.
    2. נסה לנתק את כל מכשירי החשמל בבית, אחד אחד. בדוק אחרי כל ניתוק, ייתכן שזה יעזור.
    3. נסה לעשות את אותו התהליך אצל השכן; ייתכן שאתם מחוברים לאותה פאזה, ואצלו יש מכשיר כלשהו שמשדר הפרעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו