כמה שאלות לבי קרינה סלולרית ובלוטות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לבי קרינה סלולרית ובלוטות
    ערן
    26/02/2011

שלום למומחים:
    בעקבות המלצתכם קניתי אוזניית בלוטות אוויר וגם נרתיק חוסם קרינה. קניתי אוזנייה של getsafe.
    1.לגבי האוזנייה: אני שם את האוזנייה עלי כל שהיא צמודה בערך לאזור של מפתח הלב.
    אני חושש מכך שהאוזנייה יכול לפלוט לאזור החזה שלי שלי קרינת בלוטות וזה יכול להזיק.
    לפני שקניתי שאלתי את החנות את השאלה הזו והם אמרו שבאוזנייה יש ציפוי שמגן
    בפני קרינה, אבל רציתי לבדוק את העניין גם איתכם. האם מומלץ לשים את האוזנייה הזאת בכיס?

2. עד כמה יעיל הנרתיק חוסם הקרינה? אני שם אותו על החגורה. האם זה מומלץ מבחינת החשיפה של הגוף שלי לקרינה הסלולרית?

3. קרינת בלוטות ברכב: האם כדאי לדבר עם אוזניית בלוטות אוויר ברכב?
    אם כן , האם מומלץ לפתוח חלון כדי שהקרינה תוכל לצאת החוצה?
    האם הקרינה חודרת את הפלסטיק של החלון ויכולה לצאת דרכו החוצה?
    האם דיבורית בלוטות ברכב פולטת קרינה? אם כן האם זה רק שמדברים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לבי קרינה סלולרית ובלוטות - תגובה

רם דישון
    26/02/2011

1. אין בעיה עם האוזניה. היא משדרת בהספק מאד נמוך, ואם היא לא צמודה לאוזן באופן קבוע- אין בעיה.
    2. אינני מכיר את הנרתיק. שלח פרטים עליו.
    3. דיבורית בלותות' ברכב פולטת קרינה חלשה מאד. מאחר והשידור רחוק מהגוף- אין בעיה. הבעיה בקונפיגורציה זו היא בשידור של המכשיר עצמו בתוך הרכב. החלונות שקופים לקרינה, כך שפתיחתם איני מעלה ואינה מורידה. איפה יש פלסטיק בחלון? (בכל מקרה גם הפלסטיק שקוף).
    4. אני מעדיף דיבורית לרכב עם אנטנה חיצונית, במיוחד לאלו שמדברים הרבה מהרכב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצרף את הקישור

ערן
    27/02/2011

תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצרף את הקישור - תגובה

רם דישון
    27/02/2011

אין הרבה פרטים באתר.
    הוא יעיל- אבל לא ב-100%. בכל מקרה שימוש בו עדיף על כלום. הקרינה שהגוף סופג בזמן שהוא בשימוש נמוכה בהרבה מאשר בלעדיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו