קרבה למבנה השנאה שכונתי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרבה למבנה השנאה שכונתי
    טליה
    01/03/2011

שלום,
    אנחנו שוקלים לשכור דירה בירושלים שנמצאת במרחק של כ-15 עד 20 מטר ממבנה השנאה שכונתי (מבנה בטון קצת ישן של חברת החשמל). אני מהססת לחתום על חוזה לפני שאוודא שהקרינה האלקטרומגנטית מהמבנה לא מהווה סיכון בעיקר עבור הילדה שלי. מה דעתכם? האם מרחק כזה בטוח או שצריך למדוד?
    אשמח לקבל תשובה.
    תודה רבה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרבה למבנה השנאה שכונתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרבה למבנה השנאה שכונתי - תגובה

רם דישון
    01/03/2011

הזמיני מודד או מדדי בעצמך. לא הייתי מקבל החלטה כזו על סמך חוות דעת רחוקה של מהנדס, מוכשר ככל שיהיה. יחד עם זאת, אם מדובר על שכירות לטווח קצר- עד שנה- גם אם השדה מעט גבוה אין בעיה.
    סיכון מתפתח עקב חשיפה יומיומית ארוכה במשך שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרבה למבנה השנאה - המשך

טליה
    01/03/2011

תודה רבה על המענה המהיר.
    החלטתי לא לקחת את הדירה. הייתי צריכה לקבל החלטה מהירה ולא רציתי לקחת סיכון. להבא האם יש מפה כלשהי של מוקדי השנאים וחדרי השנאה בארץ כך שאוכל לבדוק זאת מראש (כפי שיש למוקדי שידור סלולרים?)
    תודה רבה שוב.
    טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרבה למבנה השנאה - המשך - תגובה

רם דישון
    01/03/2011

למיטב ידיעתי אין מפה או בסיס נתונים כזה (פתוח לציבור; בחברת החשמל בוודאי שיש).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו