מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרבה למבנה השנאה שכונתיטליה01/03/2011
שלום,
אנחנו שוקלים לשכור דירה בירושלים שנמצאת במרחק של כ-15 עד 20 מטר ממבנה השנאה שכונתי (מבנה בטון קצת ישן של חברת החשמל). אני מהססת לחתום על חוזה לפני שאוודא שהקרינה האלקטרומגנטית מהמבנה לא מהווה סיכון בעיקר עבור הילדה שלי. מה דעתכם? האם מרחק כזה בטוח או שצריך למדוד?
אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרבה למבנה השנאה שכונתי - תגובה
רם דישון01/03/2011הזמיני מודד או מדדי בעצמך. לא הייתי מקבל החלטה כזו על סמך חוות דעת רחוקה של מהנדס, מוכשר ככל שיהיה. יחד עם זאת, אם מדובר על שכירות לטווח קצר- עד שנה- גם אם השדה מעט גבוה אין בעיה.
סיכון מתפתח עקב חשיפה יומיומית ארוכה במשך שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרבה למבנה השנאה - המשך
טליה01/03/2011תודה רבה על המענה המהיר.
החלטתי לא לקחת את הדירה. הייתי צריכה לקבל החלטה מהירה ולא רציתי לקחת סיכון. להבא האם יש מפה כלשהי של מוקדי השנאים וחדרי השנאה בארץ כך שאוכל לבדוק זאת מראש (כפי שיש למוקדי שידור סלולרים?)
תודה רבה שוב.
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרבה למבנה השנאה - המשך - תגובה
רם דישון01/03/2011למיטב ידיעתי אין מפה או בסיס נתונים כזה (פתוח לציבור; בחברת החשמל בוודאי שיש).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)