קרבה לשנאי שכונתי גדול על עמוד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרבה לשנאי שכונתי גדול על עמוד
    טליה
    06/03/2011

שלום לכם
    שוב שאלה (אני בתהליך חיפוש דירה) - האם שנאי שכונתי על עמוד במרחק של כ-25 מטר מהווה סיכון? מה המרחק שמתחתיו עדיף למדוד?
    ועוד דבר - הבנתי מד"ר דישון שאין מפה של שנאים או מבני חשמל. לגבי הבניין ליד (בניין חדש) נראה שיש לו חדר שנאים קטן. האם גם זה יכול להוות בעיה? מה המרחק הרצוי מחדר שנאים של בניין?

תודה שוב

טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרבה לשנאי שכונתי גדול על עמוד - תגובה

רם דישון
    06/03/2011

ראשית, תודה על המחמאה, אבל אינני ד"ר.
    שנית, אם את בתהליך של חיפוש דירה- ההמלצה הטובה ביותר היא לקנות מכשיר פשוט ולמדוד ליד כל דירה פוטנציאלית. ההשקעה זניחה ליד הדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנאי שכונתי עוד שאלה

טליה
    07/03/2011

תודה רם

ברגע שאחליט על דירה אני באמת אזמין מדידה, ובכל זאת מה המרחק המומלץ משנאי שכונתי מצוי (בגודל בינוני)? האם 20 מטר הוא מרחק גדול מספיק?

תודה שוב

טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנאי שכונתי עוד שאלה - תגובה

רם דישון
    07/03/2011

שוב, קשה לומר בצורה כללית.
    תלוי בצורת ההרכבה של השנאי, הפרש הגובה ונתונים נוספים.
    אני חוזר שוב על ההמלצה: קני מכשיר מדידה פשוט ושימי בתיק. תוכלי להפעיל ולראות בצורה דיקרטית אפילו מבלי שהמוכר יבחין. ההוצאה זניחה בהשוואה למחיר הדירה, והמכשיר נשאר אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו