תודה על התשובות המהירות, הבעיה שאני

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובות המהירות, הבעיה שאני
    מיכל.
    08/03/2011

כבר מסתבכת. עשינו שינוי בסדר הפנימי של החדש על מנת להתרחק מארונות החשמל ועכשיו המרחק הוא מעל לשני מטר (קודם מדדתי מטר וחצי) אלה שזה גרם לכך שהמיטות עכשיו צמודות לקיר החיצוני שעליו מותקן המנוע של המגן הדירתי. הקיר עצמו יחד עם ידיות שמרחיקות את המזגן מהקיר זה להערכתי כ-50 ס"מ. בנוסף המנוע נמצא בקופסת ברזל, וכמובן שאינו דולק כל הזמן. האם זה מספיק? האם כשכבוי אפשר להיות רגועים, ואם בקיץ המזגן ידלוק כ3 שעות בשנתם זו בעיה? בקיצור אני כבר לא יודעת איפה למקם עם בעיית ארון החשמל מול המזגן. אודה לעזרתכם הנפלאה, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובות המהירות, הבעיה שאני - תגובה

רם דישון
    08/03/2011

1. כשהמזגן כבוי אין שום סיכון.
    2. גם 3 שעות ביום לא נראה בעייתי.
    3. אשתדל למדוד ליד מנוע של מזגן באחד הימים הקרובים. פני אלי בתזכורת בדוא"ל פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות המהירות, הבעיה שאני - תגובה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    08/03/2011

יפה ענה לך ידידי המלומד, המהנדס דישון.
    רק אם יורשה לי להוסיף, השדה המגנטי של מזגן (המותקן ברוב המקרים כשהוא מורחק מהקיר), דועך במשך המרחק עד שהוא חודר פנימה לדירה, ולכן, רוב הסיכויים שגם אם המזגן פועל, השדה המגנטי בפנים הדירה, יהיה זניח.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אתם פשוט נהדרים! ישר כח.

מיכל.
    09/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו