מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממקרר?סיגלית09/03/2011
שלום ובוקר טוב!
השאלה שלי היא לגבי חדר של נער שהיה חולה לוקמיה, על קיר החדר נשען המקרר, צמוד לקיר זה יש את המיטה של הילד האם זה מסוכן? והאם יש שדה מגנטי מסוכן למקרר?
תודה רבה ויום נעים.
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מפנה את השאלה לעמיתי ד"ר וולף
רם דישון09/03/2011מאחר ובמקרה כזה התשובות הרגילות אינן תקפות.
לגבי ילד שחלה בעבר בלאוקמיה- הייתי מרחיק את מיטתו מכל מכשיר חשמלי לפחות מטר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיגלית09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד"ר וולף בחופשה עד 11 במרס.
רם דישון09/03/2011אני מציע שתקפיצי את השאלה מחרתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממקרר? - תגובה
ד``ר דני וולף11/03/2011זה עתה חזרתי מחופשה, קורה גם לרופאים, ואני ממש מצטער על העיכוב.
מכל הסיכונים שבקרינה אלקטרומגנטית, ואנחנו בטוחים היום יותר מתמיד שיש סיכונים רבים לקרינה האלקטרומגנטית, הקשר לויקמיה אצל ילדים וקרינה בתדירות הביתית, הוא הראשון שנמצא תקף!!!!
ילד שחלה בלויקמיה, ואני מקווה שהחלים לגמרי, צריך להישמר מכל משמר מכל קרינה שהיא, הן קרינה אלקטרומגנטית, מכול הסוגים, הן מקרינות מייננות. לצערינו הוא כבר הוכיח לנו "מה הוא יודע לעשות".
לגבי הילד הזה אני דורש בתוקף שטף מגנטי של פחות ממיליגאוס אחר. תרכשי מכשיר מדידה כמה שיותר מהר, מכשיר לקרינה בתדירות הביתית ומכשיר לקרינה בתחום RF ותמדדי במדויק, בייחוד במיטה של הילד, ובמקום שהותו, ואפילו כדאי לקחת אותו לבית הספר ולמדוד גם שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיגלית14/03/2011קודם כול הרחקתי אותו לגמרי לצד אחר של החדר רחוק כמה שיותר.
כרגע הילד כבר שנתיים וחצי לאחר ההתפרצות וברוך השם נקי .
איפה קונים מכשיר מדידה אלקטרומגנטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה - תגובה
רם דישון14/03/2011נא פני בדוא"ל פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)