מרחק אנטנה סלולרית מדירה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מרחק אנטנה סלולרית מדירה
    שואלת
    09/03/2011

שלום רב

בימים אלה אנחנו מחפשים דירה לרכישה. האזור המועדף עלינו בעיר, לצערינו גם משופע באנטנות סלולריות (בדקתי לפי האתר של המשרד לאיכות הסביבה - בעין לא רואים אנטנות באזור).
    האם עצם זה שיש כל 500-700 מטר אנטנה נוספת של אותה חברה סלולרית באזור מורידה את המרחק המינימלי שעלי לחפש? אם אני מנסה לשמור על טווח בטיחות של 200 מטר, זה פשוט מחסל את האפשרויות שלי באותו אזור.

אם כן, אז איזה טווח יכול להיות מתאים? אציין שיש במשפחה תינוק מתוק בן 7 חודשים (שגם הגן שאני רוצה לרשום אותו אליו נמצא במרחק של 50-60 מטר מאנטנה, וכרגע זו הסיבה היחידה שמונעת ממני לרשום אותו)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק אנטנה סלולרית מדירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושאלה נוספת - בית עם "חשמל חכם"

שואלת
    09/03/2011

האם ארון חשמל של בית פרטי רגיל שיש בו חשמל חכם באופן גורף מסוכן? במידה וקרבה אליו מסוכנת (מכיל המון שנאים אחרי הכל) ויותקן רדיד סינון של קרינה אלקטרומגנטית בצידו האחד, האם מעבר לקיר עדיין תהייה קרינה מסוכנת, או שהקיר עצמו יעיל במשימה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת - בית עם "חשמל חכם" - תגובה

רם דישון
    09/03/2011

רדיד סינון של קרינה לא יעזור כאן הרבה. גם הקיר לא חוסם. הפתרון הטוב ביותר הוא עדיין לשמור מרחק מהלוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - על איזה מרחק

שואלת
    09/03/2011

מדובר כאן? לצורך העניין נתייחס לתינוק קטן.

אשמח גם לדעת היכן ניתן לרכוש מכשיר שמודד קרינה אלקטרומגנטית, ולאילו רמות אני צריכה לשאוף.

תודה רבה על ההתיחסת המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק אנטנה סלולרית מדירה - תגובה

רם דישון
    09/03/2011

העצה הטובה ביותר שאני יכול לייעץ היא לרכוש מכשיר פשוט (עם נוריות ירוקות-צהובות-אדומות) ולמדוד בכל מיקום פוטנציאלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו