מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהאור10/03/2011
שלום
אשתי בהריון.
בחדר השניה שלי
1. יש שני מחשבים ניידים.
2. הם מחוברים חוטית לראוטר אלחוטי (כיביתי את השידור האלחוטי)
3. יש גם מכשיר פקס משרדי
4.וכמו ישנם שנאים של המחשבים, של הראוטר של הפקס, של טלפון אלחוטי, של מטען פלאפון ושל רדיו.
שאלות
1. מה אני יכול לעשות בכדי למזער את הקרינה של כל הנ"ל ? (נייר כסף יעזור ?)
2..מה המרחק שעליה לשמור מהשנאים של המחשבים של הראוטר ושל שאר השנאים ?
3. מה המרחק שעליה לשמור המחשבים הניידים עצמם ? (משתמשת בזה המון לגלישה)
4. אשתי משתמשת הרבה עם פן לשיער, זה בעייתי בהריון ? ואיך אפשר להתשמש בבטיחות ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
רם דישון10/03/2011תשובות:
1. להרחיק את כלהספקים של המכשירים מטר מהמיטה.
2. כנ"ל.
3. לא להניח את הנייד על הברכיים אלא על שולחן.
4. בהנחה שהפן משמש רק לשיער (דקות מספר ביום)- אין בעיה. אם יותר- אני מודאג יותר מעור הקרקפת מאשר מהקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יאיר10/03/2011שלום
לגבי הפן היא עובדת בזה.
לגבי השנאים,
1. שנאי אחד של נייד מורחק רק כ 40 ס"מ והוא מתחת לראש המיטה. זה בסדר ?
2. ועוד שאלה חיברתי את כל השנאים במפצל אחד, האם אין כאן בעית של הצטבות של כל השנאים ? או שמטר מספיק ?
3. ועוד שאלה בבקשה, שנאי שמחובר לחשמל, אך המכשיר כבוי, מקרין ?
(ועוד שאלה לסיום . כול להיות קשר בין מציאת נקודה אקוגינית בלב עובר לבין קרינה ? )
תודה רבה רבה אין לי מילים להודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
רם דישון10/03/2011לגבי הפן- מדדתי את השדה של מייבש השיער של אשתי. בעוצמה מלאה השדה מגיע לכמה מיליגאוס. רצוי להמעיט בשימוש. מספר דקות בכל פעם- סביר.
2. את השנאי שמתחת לראש המיטה יש להרחיק.
3. מטר מספיק.
4. שנאי שמחובר לחשמל מקרין גם אם אינו מחובר למכשיר.
5. בקשר לנקודה אקוגנית- אינני רופא, לכן פתח שאלה חדשה לד"ר וולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)