האם יש לכם קישור למחקר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם יש לכם קישור למחקר
    מיכל.
    11/03/2011

שהוכיח קשר בין חשיפה מעל ל3-4 מיליגאוס ולוקמיה אצל ילדים? בנוסף, גיליתי שבביתי יש ממוצע קרינה של 1.5 מיליגאוס. מדדתי באותם מקומות כמה פעמיים והמדידה השתנתה .גם כשניתקתי את כל מכשירי החשמל בחדר הילדים השדה לא ירד מתחת ל1.4 (ולעיתים הגיע ל2.2)מה אפשר לעשות? (חוץ מלהלחץ...) עלי לציין שכשהמכשיר היה כבוי המחוג הראה קרוב ל1 מיליגאוס, יתכן שלא היה מכויל? תודה מראש!! אתם עוזרים לי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לכם קישור למחקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פספסתם אותי....

מיכל.
    12/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מצפה לתשובה

מיכל.
    12/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לכם קישור למחקר - תגובה

רם דישון
    12/03/2011

נראה לי שהמכשיר אינו תקין. מכשיר כבוי צריך להראות אפס ולא שום דבר אחר, ובוודאי לא ערך משמעותי של 1 מיליגאוס. צריך לבדוק גם בהוראות של המכשיר מה מגדיר היצרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו