מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מחדר תקשורת של אנטנה סלולריתערן12/03/2011
שלום. אני במגעים לשכירת משרד בו ממוקמים שני חדרי תקשורת (אני מקווה שאני משתמש במינוח המתאים) המחוברים לאנטנות סלולריות על גג המבנה. האנטנות נמצאות בקצה השני של הגג - מרחק כ-30-40 מטר מהמשרד. בעל המקום אומר שאין קרינה מחדרי התקשורת, ואני שואל האם באמת אין קרינה מחדרים כאלו והאם בטוח לשבת זמן ממושך לידם? ובנוסף האם יש קרינה כלשהי מישיבה במרחק של 30-40 מטר מאנטנות סלולריות ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מחדר תקשורת של אנטנה סלולרית - תגובה
רם דישון12/03/2011אתה נוגע בשתי בעיות:
לגבי האנטנות על גג המבנה- סביר שהקרינה נמוכה מאד.
לגבי "חדר התקשורת"- הוא מפתח שדה מגנטי חזק, כך שחשוב לשמור מרחק של כמה מטרים לפחות ממנו. אם שני חדרי התקשורת ממוקמים באותו משרד- אני ממליץ או למדוד או לחפש משרד אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד מודדים קרינת תקשורת?.
ערן13/03/2011האם ישנו מד לקרינת תקשורת שאפשר להשכיר ולמדוד לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כיצד מודדים קרינת תקשורת?. - תגובה
רם דישון13/03/2011בדומה למדידת שדה מגנטי בתדר הרשת. הבעיה היא בספקי הכוח בתדר הרשת, כך שזה אותו מכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מכשיר מתאים ?
ערן13/03/2011מכשיר לבדיקת קרינה סלולרית או חשמלית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה מכשיר מתאים ? - תגובה
רם דישון13/03/2011מכשיר למדידת שדה מגנטי בתדר הרשת. (חשמלית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
ערן13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)