בעניין 'סמארטפונים' ומחשבי כף-יד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בעניין 'סמארטפונים' ומחשבי כף-יד
    אבידן
    14/03/2011

מעבר לקרינה הסלולרית הנפלטת מהם,אשר לה אני מודע מספיק,הייתי רוצה לברר בנוגע לעוצמת הקרינה/שדה האלקטרומגנטי שלהם.
    ידוע לי שחלקם מצויידים במעבד חזק יחסית אשר בכוחו להריץ המון תוכניות כמעט כדוגמת מחשב רגיל,האם יש סיבה לחשוש מהחזקת מכשיר שכזה סמוך לגוף במשך זמן רב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין 'סמארטפונים' ומחשבי כף-יד - תגובה

רם דישון
    14/03/2011

לא, הבעיה המרכזית היא הקרינה הסלולרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת?

אבידן
    15/03/2011

איני מתכוון להישמע כנודניק,אבל אני מעוניין להיות זהיר ככל האפשר
    קראתי שכל חשיפה לשדה של מעל 2 מיליגאוס אינה מומלצת לזמן ממושך,האם מכשירים אילו באמת אינם מגיעים לאותן עוצמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת? - תגובה

רם דישון
    15/03/2011

מדדתי 4 מיליגאוס צמוד למכשיר, שירדו ל-1 במרחק של 2 סנטימטר! אין בעיה לזמנים לא ארוכים (שעתיים רצוף ומטה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אבידן
    15/03/2011

אני מאוד מעריך את טרחתך!
    אולם כעת אני מעט הססני בנוגע לרכישת מכשיר סמארטפון,הרי אני הולך לנשוא אותו בכיסי במשך רוב שעות היממה ואם אצטרך להגביל את משך השימוש בו לפחות משעתיים ברצף הדבר בהחלט הופך את המוצר לפחות אטראקטיבי.[גם אם אין בכוונתי להשתמש בו למעלה משעתיים באמת].

תוכל לומר לי על איזה מכשיר נערכה המדידה והאם לפי דעתך הנתונים יהיו דומים עבור מכשירים אחרים?או האם ע"י הפחתת ניצול הכוח של המכשיר תתכן הפחתה בקרינה?[ז"א,האם כאשר המכשיר במצב המתנה עדיין הוא משרה שדה של 4 מ"ג?]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! - תגובה

רם דישון
    15/03/2011

בדקתי את השדה על מחשב כף היד שלי. מבחינת קרינה הוא דומה לסמארטפון. לגבי הפחתה בביצועי המחשב- תהיה ירידה קטנה בשדה. מה שאני מדדתי הוא בזמן השמעת מוסיקה באמצעות המכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו