מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מ-MP4,MP3 ישנים ושבורים יחסיתגבי16/03/2011
היי,
יש לי MP3 ו-MP4ישנים יחסית, שניהם נפלו מספר פעמים. הם פועלים טוב אבל מופיעים בהם כל מיני סימנים מוזרים וצבעים מגוונים על המסך והם מעט שבורים בגלל שנפלו. עלתה לדעתי המחשבה שאולי בגלל זה הם פולטים הרבה יותר קרינה מ-MP3 רגיל שלא התקלקל קצת (אותו דבר בנוגע ל-MP4). כלומר, השאלה שלי היא האם בגלל שהמסך נראה משובש עם סימנים וצבעים מוזרים ומעט שבור אז זה פולט קרינה רבה יותר?
יש לציין שהמכשירים פועלים סה"כ טוב (מבחינת מוזיקה) ובגלל זה חבל לי לזרוק אותם אלא אם כן השימוש בהם לא בריא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מ-MP4,MP3 ישנים ושבורים יחסית - תגובה
ד``ר דני וולף16/03/2011למכשירי ה- MP אין קרינה בכלל, מתח ישר בהספק של סוללה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפטופ עם מסך מעט שבור פולט יותר.?
הדר23/07/2015המסך של הלפטופ שלי נסדק ונוצר חור שחור קטן שיש בו סדקים האם זה פולט קרינה רבה יותר כעת.
אשמח לתשובה תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפטופ עם מסך מעט שבור פולט יותר.? - תגובה
רם דישון23/07/2015אין קשר בין מצב המסך לעוצמת הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעט מבולבל...
אבידן17/03/2011למה ממכשירי MP לא צריך להיזהר ומסמארטפונים ומחשבים ניידים יש צורך?
הם לא כולם פועלים באותו אופן וניזונים מסוללה?(למרות שבנוגע ללפטופ ניתן להשתמש גם ברשת החשמל)
אני מתייחס ל-2 הודעות קודמות באותו הדף ששאלו בנושא.
אודה למעט סדר בדברים,
אבידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעט מבולבל... - תגובה
ד``ר דני וולף17/03/2011כל מכשיר שניזון מסוללות של מתח ישר 1.5 - 9 וולט אין קרינה, נקודה.
כל תקשורת אלחוטית יוצרת קרינה ( הרי כך עוברת התקשורת) והיא קרינה שונה לחלוטין מהקרינה של הזרם בתדירות הביתית, ושונה עוד יותר מה"אין קרינה" של הזרם הישר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת בבקשה
אבידן17/03/2011תודה,אבל לא דיברתי על הקרינה הסלולרית שלהם.
עד כמה שידוע לי כל מכשירי הMP4 והניידים משתמשים בסוללות ליתיום
גם הן מספקות רק מתח ישר?
ובמקרה זה,האם יהיה מותר לעבוד על הנייד ללא התחשבות במרחק ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למהנדס רם לעזרה
ד``ר דני וולף17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ שוב
אבידן18/03/2011למקרה שהשאלה פוספסה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה נוספת בבקשה - תגובה
רם דישון18/03/2011במכשירי MP3 אין משדר. יש בהם רק עיבוד אותות מהזיכרון לאוזניות. בשימוש כזה אין קרינה כלל, ויש שדה מגנטי חלש מאד מאד.
בניידים יש משדר. זה ההבדל העקרוני בין שני הסוגים.
בקשר למשפט האחרון, לאיזה מכשיר הכוונה? איזה נייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעיקרון
אבידן18/03/2011רציתי לקבל הסבר בנוגע להבדל בשדה המגנטי הנוצר ממתח ישר לזה ממתח חלופי
ולאיזו קטגוריה משתייכות סוללות לית'יום?
בנוגע למשפט האחרון,התכוונתי למכשיר לפטופ,שלא נעשה בו שימוש עבור תקשורת אלחוטית ואינו מחובר לחשמל-אלא עובד על סוללת הליתיום שלו בלבד,האם השדה שנוצר מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כעיקרון - תגובה
רם דישון18/03/2011ההסבר על ההבדל בין שדה של מתח ישר לזה של מתח חילופין הוא נושא להרצאה בהנדסת חשמל ולא לתשובה בפורום. הנושא מורכב ודורש ידע מתמטי מעמיק.
השדה של לפטופ ללא תקשורת אלחוטית חלש למדי ואינו מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתורה כולה על רגל אחת
אבידן18/03/2011תחילה אודה לכם על הסבלנות והמענה המהיר
לפי הבנתי מתשובת הדוקטור ומקורות מחוץ לפורום בהם עיינתי ההבדל אשר רלוונטי לגביי הוא שלשדות ממתח ישר אין השפעה מזיקה בעוד לאחרים יש(את המכניקה מאחורי זה איני מתיימר להבין)
ולכן אני מחפש תשובה ישירה בנוגע לסוללות ליתיום,האם הן משתמשות במתח ישר או חילופין?(האמת שאני מתחיל לחשוב שישנה איזו שגיאה בשאלה שנובעת מבורות וחוסר הבנה כיוון שאיני מצליח למצוא תשובה לכך בשום מקום)
זה מביא אותי להסתקרן גם בנוגע לכלי רכב חשמליים הממונעים ע"י מצברי ליתיום,האם יש בהם סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התורה כולה על רגל אחת - תגובה
רם דישון18/03/2011ראה תשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתורה כולה על רגל אחת - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף20/03/2011זרם ישר מכל סוללה שהיא לא מקרין. אלא הספק שמטעין את הסוללה!! האלטרנטור שטוען את הסוללה, ואם הסוללה מפעילה מנוע כמו מאוורר של מחשב וכיו"ב. וכמובן כל שידור ב- WIRELESS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)