מודאגת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    שואלת
    21/03/2011

גיליתי שהמחשב הייד שלי, בו השתמשתי המון המון במהלך ההריון (התינוק עכשיו בן 7 ח') מקרין מאוד חזק כלפי מעלה ומטה (לא כלפי קדימה ואחורה, כך שזה לא מסוכן להשתמש בו כשהוא על שולחן מלבד לאצבעות שלי).
    מה זה מאוד חזק? אפילו 8-11 מילי גאוס במרחק 5 ס"מ בחלק מהזמן באזורים מסויימים במחשב

רוב ההריון השתמשתי במחשב מעל שולחן, אבל בהחלט חלק לא מבוטל המזמן המחשב היה ישירות עלי, בייחוד בתחילת ההריון כשלא ידעתי עדיין. האם עלי לדאוג כרגע? יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לתינוק הבריא(טפו טפו)?

האם כרגע השימוש במחשב מסוכן מעל שולחן? האם קרינה כזו שמגיעה רק רק רק לאצבעות מסוכנת?

תודה רבה!

אני בהחלט הולכת לקנות מחשב חדש, אבל עד אז...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת - תגובה

ד``ר דני וולף
    22/03/2011

מעל 2 מיליגאוס מסוכן לילדים ולעוברים. אולם, המרחק הוא המגן הטוב ביותר ואם את מדברת על מרחק של 5 ס"מ במקום המקרין ביותר במחשב ובתנוחה מסוימת, אני מניח שרוב הזמן העובר נמצא במרחק של 20-30 ס"מ מהמחשב או נכון יותר ממקום הקרינה במחשב, ואז הקרינה נמוכה בהרבה. בנוסף הנזק נגרם רק לאחר חשיפה יום - יומית במשך שנים, כך שאני בהחלט יכול להשמיע אזעקת הרגעה ואין חשש רב לבריאות התינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו