קרינה סלולרית+קרינה מהנייד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית+קרינה מהנייד
    אין שם
    28/03/2011

שלום רב,

כאשר אני מדבר בטלפון סלולרי לזמן ארוך (מעל 15 דקות) אני מרגיש שהאוזן מתחממת ובשלב מאוחר יותר (אם השיחה נמשכת) גם חלק מהראש + כאבים חלשים באזור זה (בראש) -באותו צד שמונח הטלפון, לפיכך אני מנסה תמיד להשתמש בטלפון סלולדי רק כשאני מחוץ לבית או "במצבי חירום"
    רציתי לדעת אם אני דיברתי 240 שעות בטלפון סלולרי במשך 3 שנים (ממוצע של כ 13 דקות ביום) זה נחשב הרבה מבחינת הקרינה שאני סופג (חשוף אליה) ? ה-240 שעות נמדדו באמצעות מונה השיחות של הטלפון, ה-SAR של הטלפון הוא 0.7
    לפני 4 חודשים קניתי טלפון חדש ועכשיו אני מנסה להפחית את זמן הדיבור בטלפון, המונה בטלפון החדש הוא 15 שעות ו-30 דקות (ממוצע של 8 דקות ביום) ה- SAR של הטלפון הוא 0.95
    אני רציתי לדעת אם אני חשוף יותר מדי לקרינה סלולרית או לא? (במילים אחרות אם אני מדבר יותר מדי בטלפון סלולרי) ומה הנזק הצפוי לפי השימוש שלי בטלפון סלולרי
    אני תמיד מנסה להפחית את השימוש בסלולרי אבל לפעמים אין מנוס.

שאלה אחרונה לגבי מחשב נייד: מאיפה נפלטת הקרינה של המחשב הנייד? מהמסך או מהאזור של המקלדת? ולמה בכלל יש קרינה במחשב נייד ובמחשב נייח אין? הרי שבשניהם יש אותם רכיבים, ועד כמה הקרינה מסוכנת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית+קרינה מהנייד - תגובה

רם דישון
    28/03/2011

הנזק מהקרינה הסלולרית הוא אינדיבידואלי, לכן לא ניתן להעריך את השפעתו על אדם מסוים. עקרונית עשית טוב, כמה שפחות- יותר טוב.
    לגבי מחשב נייד- בנייד כל האלמנטים הקורנים מקובצים יחד, לכן הקרינה המצרפית קצת יותר גבוהה.
    הקרינה בתדר רדיו נפלטת סביב המסך, והשדה המגנטי- מכיוון המקלדת (היא נפלטת מכל המעגלים שמתחת למקלדת).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו