קרינה חזקה גורמת להזעה?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה חזקה גורמת להזעה?
    אורנה
    04/04/2011

קניתי לבני טלפון וויב סמסונג 2 מסך מגע כבר שלושה ימים הוא עם הטלפון ומאז הוא מתלונן שהוא לא מרגיש טוב הוא מזיע מאוד אחרי שמשחק כדורגל מאוד מזיע כל הגוף שלו רטוב דבר שלא התלונן עליו אף פעם לפני ותמיד שיחק כדורגל אתמול שיחקתי עם הטלפון שלו ויכולתי להרגיש מן אנרגיה חזקה והרגיש לי כאילו שהקרינה מבשלת אותו מאז שהוא עם זה הוא לא מרגיש טוב ומזיע מאוד וחם לו מאוד כאילו הקרינה מבשלת אותו לא היה יום אחד שהוא הרגיש טוב האם אני סתם מדמיינת את זה כי לא נראה לי האם זה מסוכן ? זה טלפון גדול יותר אייפון אבל מאייפון האם עלי להחזיר אותו במהרה ? אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה חזקה גורמת להזעה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה חזקה גורמת להזעה? - תגובה

רם דישון
    04/04/2011

קשה מאד לדעת.
    ראשית, הייתי מרחיק אותו מהטלפון למספר ימים ורואה מה קורה. אם המצב ישתפר- סימן שאכן הטלפון אשם.
    יתכן גם שהטלפון אינו תקין. שימי לב לכמה זמן מחזיקה הסוללה- האם היא מתרוקנת מהר?
    אחרי שתאספי נתונים נוספים- פני אלי בדוא"ל פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה חזקה גורמת להזעה? - תגובה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    04/04/2011

יפה ענה לך ידידי המלומד, המהנדס דישון.
    אם יורשה לי להוסיף, עד שיתברר משהו נוסף, כדאי מאד כבר להיזהר, ומייד להפסיק לטלפן כאשר הטלפון צמוד לראש \ גוף.
    כל טוב,
    זמיר
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו