שאלות נוספות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות
    טלי
    05/04/2011

ראשית התנצלותי על כך שאני שוב מציפה אתכם בשאלות אך מה לעשות ואתם פורום מאוד עכשווי, רלוונטי ואתם אפילו יודעים את התשובות... אז:
    1. מדובר על משהו לפני לא מעט שנים אך כעת אני מוטרדת ממנו. בראשית שנות העשרים שלי, התארחתי במקום שבמטבח המיקרוגל שהיה כבר אז מאוד ישן (קראתי את תשובתכם על מקרוגלים ישנים), מוקם על מדף נמוך, ואני ישבתי כך שהאגן שלי היה ממש צמוד אליו/ וצמוד לצידו ולדופן שלו. וכך ישבתי במשך זמני פעילותו, לעיתים דקות ארוכות לעיתים חצי שעה - אני זוכרת שפעם אחת הופשר בו ובושל בו עוף כמעט שעה! זה היה כמה פעמים סביב ארוחות באותה משפחה. היום כאני מודעת יותר להשלכות של חשיפה לקריונת שונות, אני חוששת שאולי זה גרם לאיזו פגיעה באברי המין ויכול להשפיע על התפתחות של עובר בעייתי. אודה על תשובתכם המלומדת.
    2. שאלה נוספת: מיטה הצמודה לקיר שמאוחריו כל מערך המחישוב הביתי כלומר, מסך (דק, של הדור החדש כלומר פלאסמה), המחשב עצמו, מודם וסקייפ. שאלתי היא האם כאשר כל המערך כבוי אך מחובר לשקעים החשמליים זה עדיין בעייתי? האם יש לנתק את הכל מהשקעים לפני השינה? האם למרות הניתוק זה מותיר שדה אלקטומגנטי גבוהה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות נוספות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות - תגובה

רם דישון
    05/04/2011

1. קרינת המיקרוגל נספגת בריקמה חיה והופכת לחום. כתוצאה מכך, רקמה עבה מתחממת בעיקר בחלק החיצוני והרבה פחות במרכז, כי העוצמה הולכת ויורדת ככל שחודרים לתוך הריקמה. את רואה את זה יום יום כאשר האוכל יכול להתחמם מאד בחוץ אבל קר במרכז.
    אותו הדבר קורה גם בגוף. הקרינה שמגיעה לאיברים הפנימיים חלשה מאד, כך שקרוב לוודאי שלא נגרם כל נזק לאברי המין (של נשים; אצל גברים המצב שונה).
    2. בדקי את המרחק המדויק מהמכשירים למיטה. אם יש 50 ס"מ- קרוב לוודאי שהשדה במיטה כבר אפסי. כאשר כל המערך כבוי ישנם עדיין מספר ספקי כח שמשרים שדה מגנטי, כך שעדיף לנתק. אם מנתקים- לא נשאר דבר, הכל מת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודות

טלי
    05/04/2011

שוב פעם - אלף תודות! פורום כל כך חיוני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו