מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כרטיס רידוד נדבק לטלפון מונע קרינה?shimi12/04/2011
האם שמעתם על על כרטיס רידוד zone030? באתר של החברה אומרים שמדביקים אותו על המכשיר הסלולרי והוא מבטל את הקרינה. רשום שהוא מאזן את השדות האלקטרו מגנטיים כך שיהיו מותאמים יותר לאדם.. האם יש אמת? האם זה הגיוני? יעיל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כרטיס רידוד נדבק לטלפון מונע קרינה? - תגובה
רם דישון12/04/2011טרם שוכנענו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אתה יכול להסביר?? האם זה הגיוני
shimi12/04/2011האם כל העניין דמיוני? האם ניתן למדוד את זה? מה צריך כדאי להשתכנע? אני סתם מתעניין.
רציתי לשאול איפה ניתן ללמוד את כל נושא הקרינה. האם יש קורס שמלמד את זה? אני יודע שיש קורס של בודקי קרינה אבל אני מניח שזה הרבה יותר מעשי מאשר עיוני.
ספרים אולי? :> משהו ? <>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל אתה יכול להסביר?? האם זה הגיוני - תגובה
רם דישון13/04/2011אתה מאלץ אותי לענות באריכות, ואני נענה ברצון.
ראיתי מאמרים על המדבקות הללו. הטענה היא שמה שמשפיע לא טוב על הגוף הם גרדיינטים גבוהים של השדה המגנטי (גרדיינט הוא השינוי בשדה כתלות במרחק), ומטרת המדבקה היא להחליש את הגרדיינט הזה.
בהנחה שזה נכון, מתברר שההחלשה אורכת זמן רב (עשרות דקות ויותר). כששאלתי מדוע, הסבירו לי משהו מתחום מעבר החום, האנרגיה והאנטרופיה.
לצערי, אותי זה לא שכנע.
אם תראה את כל פרסומי היצרנים, תראה שהאישורים שלהם הם או כאלו שאומרים שהמדבקות אינן מזיקות, או שהן אכן עושות את מה שהיצרנים טוענים שהן אמורות לעשות. מה שלא ראינו הוא ניסוי שמראה שהגרדיינטים הללו הם אכן אלו שמשפיעים לא טוב על הגוף החי. לכן התשובה הלקונית שאנו (מנהלי הפורום) לא השתכנענו. יתרה מכך, לא היו פניות מסודרות אלינו עם הצעה להוכיח לנו את טענותיהם.
כל נושא הקרינה האלקטרומגנטית ותורת האנטנות נלמד בלימודים מתקדמים בבתי הספר להנדסה, ועל מנת להפיק מהם תועלת רצוי מאד לסיים לפחות תואר ראשון בהנדסת חשמל. לאחרונה שוחחתי עם משתתף בקורס של בודקי קרינה, שאישש את הערכתי זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)