מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם שימוש בדור 3 עדיף על שימוש ב2אורי14/04/2011
והכוונה לחברות הסלולאר.
נעשה את ההשוואה כאשר אני מחזיק 2 פלאפונים מאותו סוג, אחד מהם יפעל ברשת הדור השלישי והאחר בדור השני.
לשניהם קליטה מלאה.
איפה תפלט קרינה יותר גבוהה?
אשמח לתשובה.
אני פשוט שוקל לבטל את הדור השלישי מטעמים כספיים ולא יודע אם שווה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם שימוש בדור 3 עדיף על שימוש ב2 - תגובה
רם דישון14/04/2011אין הבדל משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שימוש בדור 3 עדיף על שימוש ב2 - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף15/04/2011עדיף להחזיק טלפון בדור 3 אבל לא לגלוש איתו ולא לעשות שום דבר מעבר לדיבור ו- SMS כך זה גם יוצא זול יותר וגם קרינה בתדר קצת פחות מזיק, ותתקן אותי רם אם אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם שימוש בדור 3 עדיף על שימוש ב2 - תגובה - תגובה - תגובה
רם דישון15/04/2011אכן התדר של הדור השלישי קצת יותר גבוה, אך לדעתי ההבדל אינו משמעותי (2100 מגהרץ לעומת 1800-1900).
אני מחזיק נייד סופר משוכלל אבל עם SIM של דור שני. זה מונע ממני לגלוש באמצעותו (חוסך כסף וויכוחים עם חברת הסלולר על חיובים מוגזמים וכו') ומונע סיכונים. אני ממליץ לגלוש בסלולרי רק בחירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שימוש בדור 3 עדיף על שימוש ב2 - תגובה - תגובה - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף16/04/2011תודה לרם, אני מחזיק בטלפון הכי פשוט ופרימיטיבי שיש, הוא אמנם מהדור השלישי, אך משמש אותי רק לדיבור ול- SMS. מעולם לא גלשתי עם שום טלפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי לגלוש בסלולארי רק בחירום
שרונה17/04/2011אני חייבת להודות שאני וכל חבריי גולשים דרך הסלולארי נון סטופ.. בטח כל אלה שיש להם אייפון.. אבל כשגולשים הסלולארי לא צמוד לראש אלא מחזיקים אותו ביד. כמה זה מסוכן?
מה ההבדל בין הקרינה הנפלטת בזמן שיחה לקרינה הנפלטת בזמן גלישה?
ואם אני בכל זאת גולשת, יש דרך לצמצם את הנזק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי לגלוש בסלולארי רק בחירום - תגובה
רם דישון17/04/2011הקרינה בגלישה דומה לזו שבשיחה.
כמה זה מסוכן? הסיכון הוא אינדיבידואלי, וקשה לקבוע בצורה נחרצת.
איך לצמצם את הנזק או הסיכון? פשוט להמעיט. נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)