מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני בהריון ושאלתי על אוזניות אוויררונית מ.23/04/2011
בוקר טוב וחג שמח,
אני בהריון וחברה המליצה לי להיזהר מקרינה של פלאפון בזמן היריון ולקנות אוזניות אוויר.
יש לנו חבר מהנדס שלמד בטכניון ולכן התייעצתי עימו והוא אמר לי שהקרינה מרוכזת באזור החוט ובזמן דיבור זה יותר קרוב לעובר ומאוד מסוכן.
האם הכל זאת אתם ממליצים לקנות אוזניון אוויר?
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משנה האורך של האוזניות אוויר
אורית11/09/2011והיכולת שלהם למגן עלינו מקרינה?
אני נתקלתי במכה סוגים של אוזניות כאלו שנראה שעובדות באותו עיקרון של העברת הצליל בתווך אוויר הייתי שמחה אם הייתם יכולים להמליץ לי איזו מהן הכי טובה ?
איזה אוזנייה הכי טובה?
לפי מה שאמרו לי יש יתרון מסויים לאוזניית אוויר בלותוס היות שהמכשיר יכול להיות גם במרחק של כמה מטרים ?
יש לי גנטיקה של מחלות בבית וחשוב לי מאוד לשמור על הבריאות
אודה לכם על המלצה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון ושאלתי על אוזניות אוויר - תגובה
ד``ר דני וולף23/04/2011רוב הקרינה נפלטת מהטלפון עצמו!!! חלק קטן מאוד נפלט מהחוט של האוזניות ומהאוזניות עצמן. את אותו החלק הקטן שנפלט מהאוזניות ומהחוט של האוזניות, אנחנו יכולים למנוע מלהיכנס ישר לתוך האוזן על ידי אוזניות אויר. זה כמובן, לא ישנה את החלק הנפלט מהחוט, שהוא חלק מזערי ביותר. עיקר הבעיה בהיריון זה אם הפלאפון נמצא על החגורה, או בתוך תיק הנמצא קרוב לבטן. בהיריון הייתי ממליץ לדבר עם רמקול זה הכי טוב לאדם ולעובר. גם אוזניות, ובייחוד אוזניות אויר מצוינות בתנאי שמחזיקים את הטלפון ביד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)