קרינה בגן ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בגן ילדים
    דני
    29/04/2011

סמוך לגן ילדים אצלנו גילינו אנטנות סלולריות. מדדתי בחצר של הגן כ3 מיקרווואט לסמ"ר
    בתוך הגן בחדרים אין קרינה.

ברור שנילחם כדי להוריד את האנטנות אבל השאלה שלי היא כזאת:

האם שהיה של כ3 שעות ביום בקרינה של 3מיקרווואט לסמ"ר מסוכנת?
    האם אני צריך להוציא מייד את הילד שלי משם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה בגן ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רם, תתקן אותי אם אני טועה

ד``ר דני וולף
    30/04/2011

אנחנו בפורום חושבים שזה הרבה לילדי הגן!!!!!
    הסף הסביבתי של המשרד לאיכות הסביבה מרשה עד 45-100 מיקרוואט.
    אני את הילד שלי הייתי מוציא מהגן!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רם, תתקן אותי אם אני טועה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    30/04/2011

גם אני הייתי מוציא את הנכדים שלי משם.
    ברירת המחדל:
    ועד ההורים יכולים לבקש את סקר הבטיחות של האנטנה ממשרד הגנת הסביבה:
    בטלפון 02-649-5869, ללחוץ על המספר של הממונה על פניות הציבור, ולבקש את סקר הבטיחות. לשלוח אותו במייל לרם דישון, והוא ימליץ מה צריך לשנות באנטנה מה שצריך, כדי להרים את אלומת השידור מעל הגן וכיוב'.
    אם החברה הסלולרית לא תסכים, אז אפשר להשבית את הגן, עם טלויזיה וכיוב', וגם לפנות ישירות לשר להגנת הסביבה בעניין זה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רם, תתקן אותי אם אני טועה - תגובה - תגובה

רם דישון
    30/04/2011

קודם כל שימו לב שבתוך הגן נמדדה תוצאה זניחה. לא הייתי רץ להוציא את הילד משם.
    נסה להשיג את סקר הבטיחות, כמו שכתב ד"ר שליטא. בשלב הראשון נסה לבוא בדברים עם החברה הסלולרית (את שמה תראה על סקר הבטיחות) להסיט את כיוון האנטנה. תבטיח להם שאם ייענו והתוצאה תהיה טובה- תפרסם זאת ברבים. היום, כשתדמיתם בזבל, יתכן שזה יתן להם תמריץ.
    בשלב זה בקש מהגננת לצמצם את שהית הילדים באיזור בו מדדת 3 מיקרוואט לסמ"ר. הסיכון הוא לטווח ארוך, כך שאם תוך חודש תזיז משהו- לא קרה דבר מסוכן כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו