מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה בגן ילדיםדני29/04/2011
סמוך לגן ילדים אצלנו גילינו אנטנות סלולריות. מדדתי בחצר של הגן כ3 מיקרווואט לסמ"ר
בתוך הגן בחדרים אין קרינה.
ברור שנילחם כדי להוריד את האנטנות אבל השאלה שלי היא כזאת:
האם שהיה של כ3 שעות ביום בקרינה של 3מיקרווואט לסמ"ר מסוכנת?
האם אני צריך להוציא מייד את הילד שלי משם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רם, תתקן אותי אם אני טועה
ד``ר דני וולף30/04/2011אנחנו בפורום חושבים שזה הרבה לילדי הגן!!!!!
הסף הסביבתי של המשרד לאיכות הסביבה מרשה עד 45-100 מיקרוואט.
אני את הילד שלי הייתי מוציא מהגן!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם, תתקן אותי אם אני טועה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א30/04/2011גם אני הייתי מוציא את הנכדים שלי משם.
ברירת המחדל:
ועד ההורים יכולים לבקש את סקר הבטיחות של האנטנה ממשרד הגנת הסביבה:
בטלפון 02-649-5869, ללחוץ על המספר של הממונה על פניות הציבור, ולבקש את סקר הבטיחות. לשלוח אותו במייל לרם דישון, והוא ימליץ מה צריך לשנות באנטנה מה שצריך, כדי להרים את אלומת השידור מעל הגן וכיוב'.
אם החברה הסלולרית לא תסכים, אז אפשר להשבית את הגן, עם טלויזיה וכיוב', וגם לפנות ישירות לשר להגנת הסביבה בעניין זה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רם, תתקן אותי אם אני טועה - תגובה - תגובה
רם דישון30/04/2011קודם כל שימו לב שבתוך הגן נמדדה תוצאה זניחה. לא הייתי רץ להוציא את הילד משם.
נסה להשיג את סקר הבטיחות, כמו שכתב ד"ר שליטא. בשלב הראשון נסה לבוא בדברים עם החברה הסלולרית (את שמה תראה על סקר הבטיחות) להסיט את כיוון האנטנה. תבטיח להם שאם ייענו והתוצאה תהיה טובה- תפרסם זאת ברבים. היום, כשתדמיתם בזבל, יתכן שזה יתן להם תמריץ.
בשלב זה בקש מהגננת לצמצם את שהית הילדים באיזור בו מדדת 3 מיקרוואט לסמ"ר. הסיכון הוא לטווח ארוך, כך שאם תוך חודש תזיז משהו- לא קרה דבר מסוכן כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)