מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטר בממ"דירון רגב30/04/2011
שלום לכם,
המחשב של המשפחה מותקן בממד זה למעשה חדר הילד בן 6 המרחק ממנו הוא לפחות 2 מטר הכוונה מהמיטה שלו לראוטר אך מהקיר השני יש את החדר של הילד הנוסף ושם המיטה קרובה יותר לקיר כך שזה יוצא ממש קרוב כלומר העובי של קיר הממד + עוד כמה סנטים למיטה האם זה בעייתי ?
אני עד היום הייתי מחובר עם כבל וביטלתי את ה WIFI אבל עכשיו יש לי נייד ואני יושב בסלון ורוצה לגלוש כולל במכשיר סלולרי שקיבלתי עם גלישה לאינטרנט
האם זה בסדר להפעיל את הראוטר לגלישה אלחוטית ?
כאשר אני עושה זאת יש ירידה של 90 אחוז ויותר כך - ככל הנראה בגלל שהראוטר בממד אז אין קליטה טובה מה עושים במקרה הנ"ל והאם כדאי לקחת ראוטר תקן N ?
אשמח לדעת האם יש בעיה של קרינה לאור המצב הנוכחי הן בחדר הממד והן בחדר של הילד מעבר לקיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר בממד - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א30/04/2011לאחר 2 מטר הקרינה מהראוטר דועכת עד לרמה שאינה פוגעת, אבל בהחלט עדיין נותנת שירות טוב.
היות ומדובר בילד, תשתדל להסתיר את הראוטר אחרי עצם קשיח, שלא יראו אותו, כגון מסך מחשב. אם אין קו ראייה הסיכון יורד פלאים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)