ראוטר בממ"ד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ראוטר בממ"ד
    ירון רגב
    30/04/2011

שלום לכם,

המחשב של המשפחה מותקן בממד זה למעשה חדר הילד בן 6 המרחק ממנו הוא לפחות 2 מטר הכוונה מהמיטה שלו לראוטר אך מהקיר השני יש את החדר של הילד הנוסף ושם המיטה קרובה יותר לקיר כך שזה יוצא ממש קרוב כלומר העובי של קיר הממד + עוד כמה סנטים למיטה האם זה בעייתי ?

אני עד היום הייתי מחובר עם כבל וביטלתי את ה WIFI אבל עכשיו יש לי נייד ואני יושב בסלון ורוצה לגלוש כולל במכשיר סלולרי שקיבלתי עם גלישה לאינטרנט

האם זה בסדר להפעיל את הראוטר לגלישה אלחוטית ?

כאשר אני עושה זאת יש ירידה של 90 אחוז ויותר כך - ככל הנראה בגלל שהראוטר בממד אז אין קליטה טובה מה עושים במקרה הנ"ל והאם כדאי לקחת ראוטר תקן N ?

אשמח לדעת האם יש בעיה של קרינה לאור המצב הנוכחי הן בחדר הממד והן בחדר של הילד מעבר לקיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראוטר בממ"ד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראוטר בממד - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    30/04/2011

לאחר 2 מטר הקרינה מהראוטר דועכת עד לרמה שאינה פוגעת, אבל בהחלט עדיין נותנת שירות טוב.
    היות ומדובר בילד, תשתדל להסתיר את הראוטר אחרי עצם קשיח, שלא יראו אותו, כגון מסך מחשב. אם אין קו ראייה הסיכון יורד פלאים.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו