מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבט שונה של כרטיס מונע קרינה ונרתיקשימי10/05/2011
אני יודע שכבר היו הודעות בנושא אבל אני מסתכל על זה מצד אחר שלא נאמר עליו אני חושב.
עשיתי ניסוי קטן בבית וגיליתי שאם משתמשים באמצעי שימנע את הקרינה מצדו האחד של הפלאפון, אז גם איכות הקליטה יורדת בהרבה. זאת אומרת שהפלאפון יקרין יותר לא? האם אין פה איזשהי בעיה אם כך? כי הכל זאת הקרינה עוברת מעל ומתחת, ומצדדי הכרטיס. ואם היא יותר חזקה אז אולי לא עשינו כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבט שונה של כרטיס מונע קרינה ונרתיק - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א11/05/2011אל תחפש הרבה תיאוריות על טיב המגן, כי יש קרינה מהצד, החזרות, וכיוב', כך שחלק מהקרינה מגיע אליך\ ולעיתים חלק ניכר.
אם אתה מדבר במעלית או כלי רכב, אתה חוטף חזק, ושום מגן לא יעזור.
המגן הטוב ביותר הוא המרחק, ועוצמת השידור המגיעה לראש קטנה בריבוע המרחק,
ויש לדבר רק עם אוזנית, רצוי עם צינור אוויר לאוזניים.כשהטלפון מרוחק מהגוף גם במצב כוננות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבט שונה של כרטיס מונע קרינה ונרתיק - תגובה - תגובה
רם דישון11/05/2011יורשה לי להוסיף על עמיתי ד"ר שליטא:
המגן הצמוד משנה את האופיינים של אנטנת הטלפון. הניסוי שלך הראה זאת בבירור. איך וכמה- זאת ניתן לדעת רק ע"י מדידה במיכשור מיוחד.
בכל מקרה אמצעי ההנה הללו טובים רק למצב שהטלפון בכיס ובמצב stand-by. בזמן שיחה רמת ההגנה תלויה כיצד אתה אוחז את הטלפון וכיצד הוא צמוד לראש., ולכן אינני רואה בהם תועלת רבה.
הפתרון הוא בדיוק מה שד"ר שליטא הציע- אוזניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)