שלום אני גר בדירה בבנין בן 40 שנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום אני גר בדירה בבנין בן 40 שנה
    ברוך טל
    11/05/2011

בכניסה לבית יצרנו חדר קטן בגלל שאין מספיק חד' לטובת הילדה העניין שמעבר לקיר נמצא ארון חשמל וארון תקשורת של הקומה 4 דיירים בקומה ועוד למעלה מעל הארון חשמל יש איזשהו ארון שיש בו פיוזים ישנים של פעם עגולים אני לא בטוח אם זה של הקומה בלבד או של כל הבנין המיטה של ביתי צמודה לקיר הארון בנוי עץ ושמתי על הקיר הזה גם פלטת גבס על כל אורכו של הקיר השאלה האם יש סיכון מה עלי לעשות לאחרונה התודעתי לעניין הקרינה מארונות חשמל האם עלולה להיות קרינה שמעתי מאנשים בגלל שזה ארון קומתי בלבד ולא לכל הבנין אולי רמות הקרינה שם לא מסוכנות אשמח לחוות דעתכם המיקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני גר בדירה בבנין בן 40 שנה - תגובה

רם דישון
    11/05/2011

ראשית, שמעת פעם על סימני פיסוק? קצת קשה לקרוא ולהבין מה שכתבת. זה נראה כמו משפט אחד ארוך, ולא כך הוא. להבא השתדל לכתוב בשפה תיקנית.
    ולגופה של השאלה. הזמן מודד או רכוש מכשיר מדידה ומדוד את השדה המגנטי באיזור המיטה של הילדה. קשה לענות תשובה אמינה על סמך מה שכתבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו