מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת קרינהטלי16/05/2011
שלום,
אני כול הזמן שומעת דעות שונות, ואני מבולבלת, ולכן רציתי לשמוע את דעתכם המומחים.
כמה שאלות סביב אותו נושא:
א. מה הדרך הבטוחה יותר לגלוש באינטרנט מהבית? אני גולשת דרך תשתית של הוט, שיש חיבור בין המחשב למודם ולקיר(אין לי וויפי)האם צריך לשמור על מרחק מהמודם? האם עדיף וויפי?
ב. כאשר אני צריכה לגלוש באינטרנט דרך הסלולרי.האם עדיף דרך סלקום או דרך וויפי?
ובכלל: האם טלפון נייד שמחובר לאינטרנט מושך קרינה יותר מטלפון נייד שלא מחובר לאינטרנט? (קיבלתי כעת אייפון מהעבודה במקום טלפון נייד רגיל שהיה לי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת קרינה - תגובה
רם דישון16/05/2011א. מה שאת עושה זה טוב. WIFI פחות טוב.
ב. גלישה בסלולרי- עדיף WIFI.
ג. טלפון שמחובר לאינטרנט משדר וקולט יותר מרגיל כאשר את גולשת באינטרנט. בשיחה רגילה שניהם דומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור קטן לגבי סעיף ג
טלי17/05/2011שלום,
כהמשך לסעיף ג שכתבת שרק בזמן גלישה מהנייד, יש יותר קרינה, אך לא בשיחה רגילה:
האם האייפון בעצם לא גולש כל הזמן באינטרנט? שהרי הוא מעדכן לי כל הזמן את האימיילים הנכנסים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בירור קטן לגבי סעיף ג - תגובה
רם דישון17/05/2011אם הוא מעדכן לך כל הזמן את המיילים הנכנסים, זה שווה ערך לגלישה רצופה. צריך אבל לבדוק מה קורה אם אינך מגיבה לעידכון- יתכן שבזמן העידכון הוא רק קולט, ואולי רק שולח אות אישור קבלה.
שימי את המכשיר ליד רדיו פועל ושימי לב כל כמה זמן את שומעת אות מוזר. אות זה הוא השידור של המכשיר. אם הוא אינו רצוף אלא נשמע אחת לכמה דקות- אינני רואה כאן בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)