שאלת קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלת קרינה
    טלי
    16/05/2011

שלום,

אני כול הזמן שומעת דעות שונות, ואני מבולבלת, ולכן רציתי לשמוע את דעתכם המומחים.

כמה שאלות סביב אותו נושא:

א. מה הדרך הבטוחה יותר לגלוש באינטרנט מהבית? אני גולשת דרך תשתית של הוט, שיש חיבור בין המחשב למודם ולקיר(אין לי וויפי)האם צריך לשמור על מרחק מהמודם? האם עדיף וויפי?

ב. כאשר אני צריכה לגלוש באינטרנט דרך הסלולרי.האם עדיף דרך סלקום או דרך וויפי?
    ובכלל: האם טלפון נייד שמחובר לאינטרנט מושך קרינה יותר מטלפון נייד שלא מחובר לאינטרנט? (קיבלתי כעת אייפון מהעבודה במקום טלפון נייד רגיל שהיה לי)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת קרינה - תגובה

רם דישון
    16/05/2011

א. מה שאת עושה זה טוב. WIFI פחות טוב.
    ב. גלישה בסלולרי- עדיף WIFI.
    ג. טלפון שמחובר לאינטרנט משדר וקולט יותר מרגיל כאשר את גולשת באינטרנט. בשיחה רגילה שניהם דומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור קטן לגבי סעיף ג

טלי
    17/05/2011

שלום,

כהמשך לסעיף ג שכתבת שרק בזמן גלישה מהנייד, יש יותר קרינה, אך לא בשיחה רגילה:

האם האייפון בעצם לא גולש כל הזמן באינטרנט? שהרי הוא מעדכן לי כל הזמן את האימיילים הנכנסים?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור קטן לגבי סעיף ג - תגובה

רם דישון
    17/05/2011

אם הוא מעדכן לך כל הזמן את המיילים הנכנסים, זה שווה ערך לגלישה רצופה. צריך אבל לבדוק מה קורה אם אינך מגיבה לעידכון- יתכן שבזמן העידכון הוא רק קולט, ואולי רק שולח אות אישור קבלה.
    שימי את המכשיר ליד רדיו פועל ושימי לב כל כמה זמן את שומעת אות מוזר. אות זה הוא השידור של המכשיר. אם הוא אינו רצוף אלא נשמע אחת לכמה דקות- אינני רואה כאן בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו