מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכונת גילוחשמעון22/05/2011
שלום,
יש ברשותי מכשיר של trifield
כשבדקתי 2 מכונות גילוח שפועלת רק על חשמל והמחוג הראה על מעל 100miliGaus
בדקתי גם שתי מכונות גילוח נטענות והתוצאות היו קרובות למאה, אך מעט פחות.
1. מה הנזק רמת הסיכון משימוש יומיומי במכונת גילוח (כל יום כ-5 דקות)?
2. מלבד גילוח עם סכין האם יש מכונות גילוח יותר בטוחות?
מה ניתן לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת גילוח - תגובה
ד``ר דני וולף22/05/2011אין נזק, הסר דאגה מליבך, אגב, לי לוקח 25 דקות ביום להתגלח עם מכונת גילוח חשמלית מצוינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההרגעה, אבל על מה אתה מסמך?
שמעון22/05/2011שלום דר' וולף,
1. ראשית תודה על ההרגעה, אבל אני עדיין חושש כי מדובר בחשיפה קצרה אך ממושכת
אני אישית אם הייתי במחקר בתחום,
אחד הדברים שהייתי בודק הוא מחקר המשווה רמות תחלואה בסרטן המח והפה בין אנשים שמעדיפים מכונה חשמלית לבין אלו המעדיפים מכונה
2. מה לגבי שימוש במכונת תספורת שמראה נתונים דומים לילד בן שנתיים אחת לשלושה חודשים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על ההרגעה, אבל על מה אתה מסמך? - תגובה
רם דישון22/05/2011מדדתי על מכונת הגילוח שלי (נטענת), הערכים המירביים היו קרוב ל-10 מיליגאוס. שים לבשיש למדוד באיזור הרשת, ובאיזור הפה (1 ס"מ מרוחק מהרשת) השדה יורד חזק.
ובנוסף, תדר העבודה של המכונה אינו ידוע לי, כך שאמינות המדידה מפוקפקת בעיני.
צריך למדוד קודם מהו תדר העבודה של המנוע, ואח"כ למדוד את השדה בתדר הזה.
מצד שני, המחקרים מדברים על שדה בתדרים סביב 50 הרץ, ואם כאן התדר שונה משמעותית- לא ברור מהו הסיכון.
הבא בחשבון שבערך מחצית מאוכלוסית העולם המערבי מתגלחת במכונה, ולא ראינו מגיפה של סרטן באיזור הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)