לד"ר וולף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לד"ר וולף
    איתי
    23/05/2011

דני שלום,
    הייתה לי שאלה לגבי דיבור בטלפון נייד כאשר יש קליטה חלשה. תשובתך הייתה
    "גם אם הקליטה חלשה אין בעיה לדבר עם ספיקר במרחק של 20 ס"מ מהפנים מספיק.
    למעט בתוך מעלית, מכונית, או כל "כלוב פרדיי" אחר".
    אני רוצה להוסיף שהדבר קורה כאשר אני נמצא בדירה שאני גר בה. זו דירה קטנה, 25 מ"ר, ומשום מה הקליטה שלי בעת שיחה בנייד תמיד נמוכה כשאני בתוך הדירה. אולם כשאני יוצא ממנה, אז הקליטה מתחילה לצמוח בחזרה. אז כל פעם אני אצא החוצה בעת שיחה? אני שמוע את המאזין השני כראוי אולם אני שם לב שהקליטה נעה בין 2-3 פסים מקסימום ולא יותר מזה. מה דעתך.? האם זה בסדר אם למרות זאת אמשיך לשוחח כך? ובספיקר כדאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר וולף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר וולף - תגובה

ד``ר דני וולף
    24/05/2011

עם ספיקר ממרחק 20 ס"מ אין בעיה.
    גם בדירה שלך אין שום בעיה; פשוט בדירה שלך הקליטה חלשה והטלפון מתאמץ יותר ומקרין יותר ומרחק של 20 ס"מ מהראש מספיק.
    המצב בתוך מעלית, או במכונית בלי דיבורית חיצונית שונה לחלוטין, כי בתוך "כלוב פרדיי" קטן, הקרינה מוחזרת וחלקה נשאר בפנים. בקיצור, אין בעיה בדירה שלך לדבר עם ספיקר במרחק 20 ס"מ מהראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומלץ לדבר בפלאפון בתוך המכונית?

חיים
    24/05/2011

לא מומלץ לדבר בפלאפון בתוך המכונית גם כאשר הוא על דיבורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומלץ לדבר בפלאפון בתוך המכונית? - תגובה

רם דישון
    24/05/2011

תלוי איזו דיבורית. אם בלותות'- רצוי לקצר בשיחה. אם קבועה עם אנטנה חיצונית- עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי ספיקר פנימי במכשיר?

חיים
    24/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי ספיקר פנימי במכשיר? - תגובה

רם דישון
    24/05/2011

קצת פחות רע, אבל עדיין דיבורית קבועה עם אנטנה חיצונית עדיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו