מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ברשותכם, שאלות נוספות.
דניאל26/05/2011תודה רבה על המענה המהיר, וכעת בפי עוד מס' שאלות, סליחה שזה ארוך אך סוף סוף מצאתי גורמים מקצועיים להתייעץ עימם...
שאלתי קודם האם חימום מים בקומקום מפלסטיק ולא מנרוסטה משפיע על בריאותינו?
ומה בקשר לאיחסון מזון במקרר ובהקפאה בקופסאות מפלסטיק, האם הפלסטיק משחרר איזשהוא חומר מסוכן למזון?
וכעת יש לי שאלות בקשר לטלפון נייד:
בשוטטות בפורום ניתקלתי בהמלצתכם לשימוש באוזניות אוויר, שאלתי היא מה בנוגע לקרינה כאשר הנייד מחובר לחגורה על הגוף ולאוזן מחוברת אוזניה?
האם הנייד פולט קרינה כשהוא קרוב לגופינו, גם כשהוא לא מקבל או מוציא שיחה? (אני מניחה את הנייד בתיק, על העגלה של ביתי וכמובן שלא הייתי רוצה להזיק לה)
תודה רבה,
דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברשותכם, שאלות נוספות. - תגובה
רם דישון27/05/2011אם הקומקום בנוי מחומר מאושר לשימוש במזון ומיוצר ע"י יצרן אמין עם תו תקן, המים טובים לשתיה ואינם משפיעים על הבריאות. צרי קשר עם מכון התקנים ובררי האם הם בודקים נקודה זו כפי שהם בודקים את הבטיחות החשמלית של כל קומקום מיובא. להבהרה- קומקום הנושא סימון של GS או VDE (בתי תקינה גרמנים) הנם בטוחים לחלוטין לשימוש.
בהקפאה הפלסטיק לא משחרר דבר.
הנייד משדר למשךמספר שניות אחת למספר דקות, גם כשאינו בשיחה. אם המרחק לילדה עולה על חצי מטר- אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימום במיקרוגלדניאל23/05/2011
לשמחתי, לפני 4 חודשים נולדה לי ילדה, ומאז אני משתמשת להזנתה בבקבוקים מפלסטיק אשר עוברים, לאחר כל האכלה, טיהור בסטריליזטור למיקרוגל (עם 200 מיל מים). על הבקבוקים נאמר כי הם ללא הכימיקל ביספינול A.(מה זה אומר?). בנוסף, בטרם השימוש במים עבור הכנת תחליף החלב, אני מרתיחה את המים בקומקום מפלסטיק ומקררת. ברשותכם, מספר שאלות בפי:
1. האם חימום הבקבוקים במיקרוגל (ששינו את צבעם משקוף לצהוב - שנהב), מזיק לילדתי?
2. האם חימום המים בקומקום מפלסטיק מזיק?
3. בתחתית הבקבוקים, צלחת האוכל שלה וכו', ישנו סימון ובתוכו הסיפרה 5 או 7, מה המשמעות של זה והאם ישנו סימון כלשהו המעיד על איכות פלסטיק טובה יותר ומתאימה יותר לשימוש במיקרוגל?
תודה רבה על כל מענה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום במיקרוגל - תגובה
ד``ר דני וולף24/05/2011כעיקרון כל כלי שמאושר לשימוש במיקרוגל מותר לשימוש במיקרוגל ואין חשש. יחד עם זאת אני מעדיף את הסטריליזטורים המיועדים לכך, הם עדיפים מכל הבחינות, או לחזור לשיטה הישנה הרתחה על הגז. בקבוקים שכתוב עליהם במפורש בלי ביספינול הכי הכי מומלצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ומה בקשר לשאר השאלות?
דניאל24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ומה בקשר לשאר השאלות? - תגובה
רם דישון25/05/2011פלסטיק שקוף נוטה להצהיב בחום- כל פלסטיק.
הספרות בתחתית הבקבוק נוגעות לתהליך הייצור ואין להן ולא כלום עם איכות החומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)