מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידת קרינה אלקטורמגנטיתמני24/05/2011
מדדתי היום את הקרינה במכשיר שלי שמיועד למדידת קרינות ELF+VLF וגיליתי כשאני שם יד על החלק של המכשיר שבו הוא מודד את הקרינה הערכים יורדים משמעותית.
קראתי פה בפורום ששום דבר לא יכול לעצור את השדה המגנטי.
אז למה גוף האדם כן?
או שיש בעיה עם המכשיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב, קבלי תיקון
מני24/05/2011התופעה מתרחשת רק כשאני מודד את הקרינה מנורה הפלורסנטית הקופקטית שלי.
תוכלו להסביר בבקשה?
האם חלק מהקרינה של הנורה הזאת היא בצורת קרינת אור?
אבל מוזר, כי המכשיר אמור לא למדוד את קרינת אור בכלל כי תדירותו גבוה מאוד יחסית לתדירויות שהוא מודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, הוספה שניה
מני24/05/2011סורי על ההטרדה.
כמעט תמיד כף היד מורידה את הקרינה באיזה 0.40 מיליגאוס, אבל בנורה הפלורסנטית זה מוריד באיזה 1.5 מיליגאוס.
האם יש הסבר לתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון24/05/20111. יתכן שהתדר שהנורה מוציאה אינו 50 הרץ אלא יש עוד רכיבים. איננו יודעים מה רגישות המכשיר להם, לכן יתכן שבנורה יש הנחתה גדולה יותר.
2. גוף האדם מכיל מים באחוז גבוה. המים כן בולעים קרינה, אבל לא נראה לי מעשי למגן דירות במיכלי מים. מוצקיםל א-מתכתיים כמעט ולא מנחיתים בתדר50 הרץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעשה כמעט כל חפץ
מני24/05/2011שאני שם לפני המכשיר משפיע על הקרינה.
אפילו קרש חיתוך מוריד את הקרינה(קרש חיתוך יבש).
אבל באמת בקבוק מים מוריד את הקרינה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
מני24/05/2011קרש חיתוך עשוי פלסטיק ויבש מוריד את הקרינה ליד המקרר מ1.2 מילגאוס ל1 מיליגאוס.
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
מני24/05/2011נראה לי שהשפעת קרש החיתוך היא לא 0.2 מיליגאוס אלא בסביבות 0.1 מיליגאוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון - תגובה
רם דישון24/05/2011הגיוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)