מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשר ללייזר + ראוטר, שאלות חשובות !הדס31/05/2011
אני בת 17, עומדת לעשות לייזר בכל הגוף, האם הקרינה מסוכנת לגוף שלי?
לי ולאחותי יש ראוטר ומודם בחדר השינה, המחשב השני בחדר של אחי.
האם הקרינה של הראוטר/מודם מסוכנת?
אם כן היכן עדיף לשים אותו? חשוב שהמחשב ישאר בחדרנו ורק הראוטר / מודם יצא אם צריך. האם כך זה לא יקרין עלינו?
בתודה רבה מראש, הדס :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר ללייזר + ראוטר, שאלות חשובות ! - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א31/05/2011הלייזר הוא אור. אינו מסוכן אם אינו חזק מדי.
קרינת ראוטר ומודם במרחק מעל 60 ס"מ בטוחה. רצוי ליתר ביטחון לא לראות את הראוטר, קרינתו שיא קרינת שידור כמו מהסלולרי. שימי אותו מאחורי משהו, מסך, או עצם אחר, שלא תהיה קרינה ישירה.
מהמודם יש שדה מגנטי לכל הכיוונים שעובר כל דבר, אבל דועך עד 60 ס"מ.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאור של הלייזר לא חזק מדי?
הדס01/06/2011התכנון הוא לעשות בהרבה שטחים בגוף.
יש לי מגן קרינה למיקרו, אם אני אשים אותו על הראוטר זה יעזור?
המודם , המחשב, הטלוייזיה והמדפסת לא מקרינים? (כולם בחדר השינה שלי!)
תודה רבה מראש, הדס :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)