מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהטלי31/05/2011
שלום רב, בעבר שאלתי כאן שאלה דומה אך שונה ואודה על התייחסותכם.
בנסיעתי לפני זו האחרונה לחו"ל לפי כמה חודשים כתבתי שחלו אצלי שיבשים במחזור וחששתי שאולי היה זה בעקבות חשיפה לקרינת רנטגן ממכשרי הבידוק וכתבתם לי (דומני ד"ר וולף) כי ככל הנראה השיבוש נבע מהנסיעה עצמה, מתח אולי וכו'. גם בנסיעתי האחרונה - טסתי לחמישה ימים וחזרתי השבוע (גם הפעם הייתי במתח - כנראה כבר חלק בלתי נפרד מנסיעותי). בכל אופן נחתתי בנמל התועפה לוטון שעל יד לונדון ובאחד המסלולים היתה כניסה עם שילוט "לבעלי פספורט בריטי או של האיחוד האירופי" וכניסה צדדית יותר דרך איזה מסדרון צדדי, עליה היה כתוב "לבעלי פספורט זר". כבעלת פספורט ישראלי פניתי לכניסה עליה צויין "לבעלי פספורט זר" אך בדיעבד ראיתי שרוב הנוסעים (ודומני גם בעלי פספורט זר) עברו דרך הכניסה השניה. מכל מקום, באותו מעבר היו הרבה מכשירי רנטגן של בידוק וסריקה. לא עמד לידם אף איש צוות אך הם היו דלוקים ובקע מהם רעש. מאחר שמאז חזרתי יש לי שוב שיבוש הורמנאלי - ולמעשה היה אמור להיות לי כבר ביוץ ומאז לא היה לי ביוץ אז אני חוששת שאולי זה נבע מחשיפה לקרינה מייננת מהמכשור של אותם סורקים שאולי פעלו באופן בלתי מבוקר??? אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
טלי31/05/2011עוד אוסיף כי אותו חדר עם מכשירי הרנטגן ל"בעלי פספורט זר" היה באותה עת רק מאנשים בכלל, כלומר גם אנשי צוות לא היו שם באותו עת שעברתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון31/05/2011לא נראה הגיוני ששהיה לא ממושכת בחדר עם מכשיר רנטגן תגרום לשיבושים הורמונליים. המתח בו שהית יכול לגרום לכך בסבירות הרבה יותר גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך על הרנטגן
טלי01/06/2011תודה רבה על תשובתך. אחדד כי החשש שלי הוא לא מהקרינה הסטנדרטית אלא מכך שאולי עברתי במעבר שלא בדיוק נועד לעוברים ושבים והמכשירים אולי נותרו בפעילות בלתי מבוקרת - זאת כיוון שמהכשירים פעלו בלי נוכחות של אנשי בידוק לידם ולכן אולי היתה שם פליטה של קרינה בלתי מבוקרת. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה והמשך על הרנטגן - תגובה
רם דישון01/06/2011מאד מאד בלתי סביר. זה בכלל לא הכיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה רבה!
טלי02/06/2011רב תודות!!!
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)