מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מארון פילר וארון מוניםגיא09/06/2011
שלום רב,
רכשתי לפני זמן לא רב דירה (בבניין שנמצא בבנייה )בקומה א' (מעל דירת גן), 3 דברים מטרידים אותי:
1. מחלון אחד החדרים אני רואה ארון פילר כפול על המדרכה במרחק אופקי של 3-4 מטר (כוון שזו קומה ראשונה יש לזכור שהחדר נמצא בגובה של כ-3 מטר מהארון),ולכן המרחק האוירי הוא כ5-6 מטר , איני יודע עם ארון חלוקה זה הוא עבור רק הדיירים שבבניין שלי או שהוא שכונתי, האם זה מהווה בעיה עבור השוהים בחדר או שזה מרחק בטיחותי ?
1. לוח החשמל עם המונים של כל 7 הדיירים אמור להמצא בלובי , המרחק ממנו לאחד החדרים הוא כ-2 מטר אופקי ועוד 2-3 מטר גובה רצפת הדירה מהלובי
האם יש בזה בעיה?
2. ארון החשמל הביתי נמצא בתוך הבית על קיר הכניסה, מעבר לקיר יש חדר, מה המרחק הבטוח להיות מקיר זה בחדר? זה לוח חשמל ללא מונה אלא רק הפקקים של החשמל בבית שהוא תלת פאזי
הדירה עדיין בבנייה ולא ניתן לבצע מדידיות
מודה לכם על התייחסותכם
ותודה על הפורום המעניין!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מארון פילר וארון מונים - תגובה
רם דישון09/06/2011קשה מאד לדעת בוודאות על פי הנתונים שנתת. קרוב לוודאי שאין בעיה, אבל הדרך הטובה ביותר היא למדוד.
האם יש בנין דומה שבנייתו נסתיימה כבר? במקרה כזה הייתי ממליץ לגשת לשם ולמדוד. אם לא- תיאלץ להמתין לאיכלוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קישור - תגובה
רם דישון09/06/2011כן, נשמע סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)