מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גורמים סביבתיים -גידול בראשמירי12/06/2011
שני שכניי המתגוררים בקומה הראשונה, דלת מול דלת, לקו בגידול בראשם.
האחד נפטר לפני כ-3 שנים, והשנייה מתמודדת עם המחלה בימים אלו.
כאמא לילדים קטנים אני מעוניינת לנקוט במשנה זהירות ולנסות לגלות אם
קיימת סיבה סביבתית לצרוף מקרים המוזר הזה, ע"מ שאוכל לשקול את עזיבת
המקום במיידית.
ידוע לי שבמרחק 3 בניינים מאיתנו הוצבה לאחרונה על מרפסת אחת הדירות אנטנת
סלולאר. כמו-כן ארון השמל הבייתי תלוי בחדר המדרגות על הקיר שמצידו מהווה את אחד הקירות של חדר השינה. כמו-כן, ממש בצמוד לבניין ישנו עמוד חשמל (עם 6 חוטים-
הבנתי שכשמדובר ב-6 חוטים, אז זהו קו מתח נמוך...).
האם אחד הגורמים שצויינו יכול להוות סיכון בריאותי? מה עוד כדאי לבדוק?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גורמים סביבתיים -גידול בראש - תגובה
רם דישון12/06/2011ראשית, הייתי מזמין מדידה של שדות חשמליים ע"י מודד שיש ברשותו ציוד רחב סרט שמסוגל לבצע אנליזה ספקטרלית מתדר רשת ועד 5 גיגהרץ. עמיתי ד"ר שליטא יוכל לסייע- אני מציע לפנות אליו בדוא"ל פרטי.
שנית, נסי לבדוק מה היה סוג הגידולים אצל השכנים וחפשי ברשת סיבות אפשריות (אם בכלל יש נתון כזה). המדע היום עדיין אינו יודע לאבחן בוודאות את הסיבות לגידולים כאלה ואחרים.
ושלישית, יתכן שבכלל מדובר בצירוף מקרים נדיר. מניסיוני האישי אני יכול לומר שגם צירוף מקרים שהסתברותו אחד למיליון- עשוי לקרות, ולא ניתן לפסול זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)