שאלה על אנטנה סלולארית בתקן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• המון המון תודה!

שלי
    17/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אנטנה סלולארית בתקן
    שלי
    16/06/2011

שלום,

אני גרה בבניין גבוה (קומה 11) מול חלון חדרי על גג בניין של מקום ציבורי ישנה אנטנה סלולארית. האנטנה נמצאת דיי מקבילה בגובהה לחדר השינה.
    בדקתי באתר משרד הגנת הסביבה והאנטנה אכן מופיעה שם - האם זה אומר שאין מה לדאוג? (למרות שהקרינה שנבדקה שם היא מתחת לאנטנה ברחבת המבנה ואני נמצאת בגובה).
    אשמח לתשובה
    בברכה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה על אנטנה סלולארית בתקן - תגובה

ד``ר דני וולף
    16/06/2011

יש לך מה לדאוג וכדאי שתמדדי את עוצמת הקרינה בבית שלך במיטת הילדים ובכל הבית, ותדווח לנו את התוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט נוסף

שלי
    16/06/2011

תודה על התשובה, אך לא ציינתי שמרחק האנטנה ממול הוא כ 200 מטרים. עדיין מצריך בדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט נוסף - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    17/06/2011

זה כבר משהו אחר, במרחק 200 מטר, רוב הסיכויים שלא תהיה קרינה מסוכנת, אבל כדאי למדוד, כיוון שיתכן שיש אנטנות נוספות \ מוסוות שכן עלולות לסכן אותך.
    בכל מקרה, אנא בקשי את סקר הבטיחות של האנטנה מהמשרד להגנת הסביבה
    02-649-5869, מהממונה על פניות הציבור. תקבלי את זה במייל.
    אנא שלחי לי במייל הפרטי שלי, אבדוק, ואעביר לבדיקת על לחברי ועמיתי
    המהנדס רם דישון, כאשר יחזור לארץ, בעוד שבוע, הוא יודיע לך ישירות אם יש לך סיכון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו