שלום לכם

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    טלי
    16/06/2011

שלום רב,
    שוב אני. מה לעשות אך הפורום הזה חובק כל כל הרבה שטחים (תרתי משמע) רלוונטיים...
    והפעם בעניין ראדון וכן שאלה נוספת על מהששאלתי בעבר בנוגע למכונות השיקוף בבידוק בטחוני.
    לגבי ראדון: אני שוקלת לרכוש דירת שלושה חדרים לא גדולה שאחד החדרים הוא ממ"ד. הבנתי שממ"ד פולט ראדון. האם הממ"ד יכול להוות חלק בלתי נפרד מכל יחידת המגורים כלומר, לשמש לשינה או חלק מהסלון (ולא כחדר ארונות או אפסון), או שזו בעיה? אם הממ"ד נמצא בכניסה לדירה ודלת הכניסה אליו פונה לחדר המגורים, האם הראדון נפלט לחדר המגורים או רק מי ששוהה בתוך החדר חשוף אליו? האם הרדון נפלט גם לחדר עימו יש לו קיר משותף? ועוד משהו: ישנו שנאי ברחוב ובינו לבין הבניין בו אני מתעניינת מפריד בניין אחד. האם זה מספיק רחוק?
    לגבי מכונות השיקוף: לפני כשבוע שבועיים שאלתי כאן על חששי מכך ששינויים הורמונליים קיצוניים שפקדו אותי (העדר ביוץ) לאחר ביקור של חמישה ימים בחו"ל יכולים לנבוע מכך שנחשפתי אולי לקרינת רנטגן ממכונות השיקוף כיוון שאולי פניתי בשדה התעופה בחו"ל (לוטון) למסלול לא נכון בו מכונות השיקוף דלקו ללא שמישהו מהצוות עמד לידן וכיוון שמצאתי עצמי לבד באותו חדר, חשבתי שאולי אני בחדר שלא נועד לנוסעים, ובו מכונות השיקוף פעולות באופן לא תקין ולא מבוקר. השבתם לי בשלילה. אולם, בעקבות שאלה נוספת שקראתי כאן נזכרתי בעוד משהו: בבן גוריון, כשעמדתי בתור לתשאול, היה זה מול מכונת שיקוף גדולה עליה נשענו נוסעים אחרים. עמדתי שם כ- 30 דקות לפחות. האם יתכן שזה שאותם אנשים נשענו על המכונה זה גרם לה לפלוט יותר קרינה ואולי כאן נחשפתי לקרינה שגרמה לשינויים? רב תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם - תגובה

ד``ר דני וולף
    16/06/2011

לגבי ממד, ממד בבית חדש, לא על הקרקע, מאוורר היטב אין בעיה. לא קורן לחדרים אחרים. לגבי השנאי, המרחק מספיק.
    מכונת שיקוף, תשכחי מזה אין בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וולף רב תודות!

טלי
    17/06/2011

תודה רבה רבה על תשובותך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו