מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מדדתי קרינה בתדירות רשת בביתציון17/06/2011
וגיליתי שברגע שעובד מחשמל חשמלי רציני(מספיק שאחד אפילו!) כמו מזגן, דוד שמש וכו.
הקרינה בכל הבית גדלה עד ל10 מיליגאוס, והיא לא ירדה לרמה מתחת ל2 מיליגאוס באף חדר אחד בבית!!
לא משנה לאן הלכתי, היה שדה מגנטי כשגם לא ממש הצלחתי להבין מאיפה הוא בא.
למשל הדלקתי את המזגן מיני מרכזי של 3 כוס סוס, בכל חדרי הבית הקרינה גדלה, בסלון היא הגיעה לבערך 10 מיליגאוס.
התחלתי ללכת לעבר המזגן והקרינה קטנה.
אני לא מבין מה הולך פה.
אפשר לסדר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מידע על הבית
ציון17/06/2011הבית הוא בית קרקע(קוטג) של 4 חדרים.
עוצמת הקרינה הכי חזקה היא דווקא בריצפה!
כל החשמל ,צנרת המים והכבלים עבורים דרך הקירות ועליית הגג.
וזה עוד יותר הזוי, כי הייתי מצפה שאם כבלי החשמל עוברים דרך הגג ויורדים מהקירות(אלה קירות גבס לא בטון ולכן הן חלולות ואפשר להעביר בהם צינורות מים וחשמל) אז הקרינה החזקה תהיה מהגג או מהקירות , והקרינה החזקה היא דווקא ברצפה וככול שעולים מהריצפה הקרינה נחלשת.
עוד יותר הזוי שמזגן קטן לחדר(לא מיני מרכזי שהזכרתי מקודם) שעובד בחדר אחד, מעלה בכל חדרי הבית(גם חדרים שמרוחקים ממני מאוד) את הקרינה למעל 2 מיליגאוס ודווקא בחדר שהמזגן עצמו פועל הקרינה נמוכה מ2 מיליגאוס!!
ואילו בדיוק אותו מזגן קטן שעובד בחדר המרוחק לא משפיע כלל על הקרינה בחדר שבו עומד המזגן הראשון.
מה הולך כאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעביר את השאלה למהנדס רם דישון,
ד``ר דני וולף18/06/2011תצטרך לחכות עוד כמה שבועות עד שיחזור מחופשתו.
כעיקרון זה נראה לי שהארקה טובה ונכונה תפתור את הבעיה, אולם לזה צריך חשמלאי מומחה ברמה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית הארקה וזליגת האפס ,
מיקי25/06/2011האם מדדת את הקרינה בצמוד לרצפה ? אולי ישנו קו הזנה ראשי שמוביל לפילר החיצוני ?
בנוסף עליך למדוד גם זיהום חשמלי, לפרופסור שליטא יש מכשיר שמודד את השדה ואת פתרונתיו , אני סמוך ובטוח שתקבל אותם ללא עלות למשך ימים ספורים
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום כבל האזנה ברצפה.
ציון25/06/2011בהודעה הקודמת הסברתי את מבנה הבית.
כל התשתית עוברת דרך הקירות והגג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההודעה
ציון04/07/2011הקפצת ההודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיץ את ההודעה - תגובה
רם דישון05/07/2011הזמן חשמלאי מומחה שיבדוק האם האפס מחובר להארקה בנקודה אחת או במספר נקודות. התקן קובע בנקודה אחת, ולפעמים חשמלאי חרוץ מחבר בנקודות נוספות. ניתוקן אמור לפתור את הבעיה (כך אני מקווה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)