ראוטרים במקום העבודה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ראוטרים במקום העבודה
    תהילה
    21/06/2011

במשרד שבו אני עובדת ישנם 8 ראוטרים המותקנים מעבר לקיר שאליו צמודה עמדת העבודה שלי. הראוטרים מותקנים גבוה - בצמוד לתקרה, חלקם בתוך ארון סגור ורובם על מדף פתוח. נאמר לי שכל הראוטרים הינם חוטיים (קווים), ולכן אין סיכון בשהייה ממושכת בקרבתם. מכיוון שהגישה אליהם קצת בעייתית לא יכולתי לראות בעצמי.

שאלותיי הן:
    1. אני יודעת שראוטר קווי בטוח יותר מראוטר אלחוטי, אך האם אכן אין כל סיכון בשהייה ממושכת (9 שעות ביום, כל יום) בסמוך לראוטר קווי?

2. האם קיר הגבס שמפריד ביני לבין הראוטרים חוסם חלק או את כל את הקרינה הנפלטת מהראוטרים?

3. בהנחה שראוטר קווי פולט פחות קרינה והקיר חוסם חלק ממנה, האם עצם העובדה שמדובר ב- 8 ראוטרים מכפילה פי 8 את עוצמות הקרינה והן הסיכון שבשהייה ממושכת בקרבתה?

אשמח לקבל תשובה וגם המלצות לזהירות מונעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראוטרים במקום העבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שום סכנה

ד``ר דני וולף
    22/06/2011

א. ראוטר קוי (לא אלחוטי) לא מקרין בכלל.
    ב. ונניח שיש גם ראוטר אחד אלחוטי: הקירות והמחיצות כן עוצרות קרינת RF של ראוטרים
    ג. מרחק של מטר מראוטר אלחוטי מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו