שאלה לד"ר וולף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר וולף
    דנה
    24/06/2011

ד"ר שלום רב,

לפני כחודש שאלתי אותך לגבי נשיאת סלולרי בתוך כיס הבגד במשך כשנה שלמה במהלך שירותי הצבאי ואמרת לי כי מדובר בקרינה מזערית ושעלי להסיר דאגה מלבי, תשובתך אכן מאוד עודדה אותי...

העניין הוא שכשאני צופה בתגובות להודעות מהסוג הזה מצד ד"ר זמיר שליטא הרי שהתשובות שונות ב-180 מעלות.

כיום שיש מודעות רבה לכל הקרינה אני מאוד מודאגת מהנושא, בייחוד מאז שנהייתי אמא לתינוקת קטנה.

אודה לתשובה כנה על איזו תשובה עלי להסתמך?. טרשת עורקים וסרטן באפשרות קרובה מאוד לודאי או שמא שאין סיבה לחשוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר וולף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר וולף - תגובה

ד``ר דני וולף
    25/06/2011

גם כיום תשובתי לא השתנתה. הסירי דאגה מליבך, נשיאת הטלפון בתוך כיס הבגד במשך כשנה לא תגרום שום נזק. א. שנה זמן זניח. ב. בזמן סטנד ביי המכשיר פולט קרינה מצטברת של כמה דקות ביממה, ג. המרחק הקצר, והחסימה של הבגד מחלישים מאוד את הקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר והאופטימי

דנה
    25/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו