ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    עדי
    21/11/2011

שלום, אני נמצאת בתוכנית דיאטה ואני מעונינת לעזור לירידה במשקל וכמו כן אני מעונינת לחטב ולעצב את הגוף(אני צריכה להוריד כ30 קילו ממשקלי) ההתלבטות שלי לגבי אופני כושר, אני רוצה לרכוש אופני כושר לבית אבל שמעתי ממספר אנשים שזה "מנפח" את היריכיים, כמובן שהמטרה שלי לא לנפח אלא לעצב ולחטב וכמו כן לשרוף קלוריות. מה ההמלצה? אופני כושר? אופני ספינינג? (יש לי בעיה עם הליכות, מעדיפה אופניים) תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

שרית גרומן
    05/12/2011

היי עדי
    קודם כל בהצלחה עם הדיאטה.
    בנוגע לאופניים, מיתוס ניפוח השרירים הוא לא נכון לגבי הספינינג אם עובדים נכון ואירובי. לגבי אופניים אחרים אין לי תשובה.
    ספינינג תמיד עדיף לעשות בקבוצה ובחדר כושר כמו את שאר התרגילים שאת צריכה לעשות כדי להתחזק ולהתחטב.
    ההמלצה שלי היא קודם כל לקום וללכת בחוץ... יש לנו מזג אויר נפלא והליכה מרעננת בקרירות ,עושה עבודה נהדרת להתחלה... גם אופניים לרכיבה בפארק עדיפים...
    לאחר מיכן למצא חדר כושר נחמד עם מאמני ספינינג קשובים ולהינות...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו