מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעון דופק עם אחוזי דופקהדר26/11/2011
שלום!
אני ממש ממש מבולבלת לאחרונה. אני מעוניינת לרכוש שעון דופק בשביל שיעורי הספינינג, ומה שחשוב לי זה:
1. תצוגת הדופק
2. תצוגת שריפת קלוריות
3. אחוזי דופק (!)
אני רוצה שכאשר המדריך אומר לעלות ל85% דופק - שפשוט אראה את האחוזים על השעון, ושלא אצטרך לחשב את הדופק! המליצו לי על polar ft4 אבל הסתכלתי במדריך ולא ראיתי שרשום שם שום דבר על אחוזים.
הצרכים שלי הם מאד בסיסיים לדעתי וחבל שאוציא כל כך הרבה סתם (לא ממש מעניין אותי להעביר נתונים למחשב או תוכניות מעקב למיניהן). איזה דגם ספציפי של polar יספק לי את מה שאני רוצה *כולל תצוגה באחוזים* של רמת הדופק בזמן שיעור?
אנא עזרתכם!!
תודה רבה ושבת שלום
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעון דופק עם אחוזי דופק - תגובה
שרית גרומן26/11/2011ft7 הוא השעון שייתן לך את מה שאת צריכה.
למרות... שהאחוזים בשעון מבוססים על הגיל שלך.. סטטיסטית...
תמיד ממליצה לעבוד עם מד דופק אבל לדעת, על עצמך, מה הן היכולות ולפי זה לעבוד "באחוזים.."
כי ייתכן ואת בכושר מצויין ו 85% בשעון יהיו לך קלים מאוד, וזאת כי היכולת הלבבית שלך משופרת..
ממליצה לעבוד ע"פ שעון וע"פ נתונים שמתאימים אישית למתאמן.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך, שאלה לגבי הנאמר
הדר26/11/2011החישוב ה"סטטיסטי" לפי הגיל - זה נכון לגבי כל שעון דופק? או שיש דגמים שיעשו זאת לפי הנתונים *שלך*?
למשל FT60, שהוא דגם ממש יקר ומתקדם, האם עושה זאת בהתאם אלייך?
או אולי יש דרך לשים נתונים ידנית על הדופק שלך בFT7 ואז זה לא יהיה סטטיסטי?
שוב תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן -
הדר26/11/2011צפיתי עכשיו במדריך שימוש לFT7 וכמה סרטוני יוטיוב ולא נראה שיש שם תצוגה אחוזית.. בטוח שזה הדגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן - - תגובה
שרית גרומן27/11/2011היי הדר.
כן אני דיי בטוחה שאצל כולם זה סטטיסטי למרות שיש להם פונקיה שמראה כמה זמן במהלך האימון היית על הדופק שמתאים לך.
יש אופציה "לסדר" את השעון שיתאים.
אם תיגשי לחברת אגנטק ותירכשי שם שעון תבקשי גם הדרכה ועזרה ואם.. ממש לא יהיה שם לחץ הם גם יעזרו לך בשמחה.
וכן יש ב ft7 צג באחוזים.
לדעתי אין צורך בשעון יקר מאוד אלא אם את ממש מתכוונת להשתמש בכל הפונקציות.
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)