ספיניג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיניג
    דנה
    30/11/2011

שלום רב, כשאני עושה ספינינג יש לי כאבים חזקים בישבן מהישיבה.
    בגלל זה יצאתי משיעור הספייניג לאחר רבע שעה. לא יכולתי להחזיק מעמד עם הכאבים בישבן. לא יכולתי לשבת על המושב הזה הכואב.

מה לעשות? האם יש פתרון?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיניג

הוספת תגובה

• ספיניג - תגובה

שרית גרומן
    03/01/2013

היי דנה
    מבינה שאלה שיעורים ראשונים שלך..
    אכן תופעה מוכרת.. בהתחלה.. בהמשך לא מרגישים..
    יש לך שתי אופציות.. אחת... להיות סבלנית וסובלנית לכאב כי הוא יחלוף אחרי כמה אימונים.. והשניה.. יש כיסוי מושב מג׳ל שאפשר לרכוש בחנויות אופנים שאת יכולה להרכיב לך על המושב בכל אימון. יעזור, אולי, קצת..
    אני ממליצה על האופציה הראשונה ומבטיחה שיעבור מהר.
    תהני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספיניג - תגובה

שרית גרומן
    15/01/2013

היי דנה
    כמה פעמים כבר עשית ספינינג..?
    זה אמור לעבור לאחר כמה אימונים.. עד חודש וקצת..?
    אבל.. אפשר גם להשתמש בכיסוי ג׳ל לכיסא שניתן לרכוש בחנויות המתמחות בציוד לאופניים. וגם במכנס מיוחד לרוכבים עם ריפוד.
    יעזור קצת..
    בדכ עבור רק קצת סבלנות.
    כדאי גם לשים לב שגובה ובכלל כיוון הכיסא נכון גם כן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בישבן בזמן רכיבה

לוקה
    12/07/2013

הי דנה,
    רוב הרוכבים סבלו מאותה הבעיה , זה ידוע וזה נפוץ. זה נגרם מחוסר הרגל לישיבה מתמשכת תוך כדי פעיולות ותנועה. יש צורך לחזק את שרירי הישבן כך שהשריר יוכל לשאת בלחץ ובמשקל זמן ארוך שזה משגורם למעיכה של השריר שנלחץ על על העצמות ועל עצבים באיזור. חיזוק הישבן נתן לעשות בתרגילי חדר כושר וסטודיו ועוד ( תרגילי עיצוב, חיזוק, כח ואירובים שתומכים לפיתוח כח בשריר זה.... פשוט לפנות למדריך/מאמן במועדון ולבקש תרגילים לחיזוק שרירי העקוז..
    בינתיים תמשיכי לנסות ובעזרת העזרים ששרית המליצה ואני מוסיף מכנס רכיבה על האופניים שלדעתי הרבה יותר מועיל מהריפוד ... אפשר גם שניהם ביחד בחתחלה אבל אחרי נראה לי שתוכלי להמשיך רק עם המכנס.
    תנסי כל שיעור לעריך את הזמן שאת יכולה להתמודד עד שב סוף תצליחי לעמווד בשיעור שלם.
    לאט לאט וסבלנות.... ותגלי שכן היה שווה לסבול קצת.... התרומה של הספינינג גדולה

בהצלחה
    לוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו