שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    27/01/2013

היי,אני בת 25, כבר קרוב ל3 חודשים אני עושה ספינינג 3 פעמים בשבוע(מתוכם יומיים שיעורים כפולים)ופעמיים בשבוע קיקבוקס.התחלתי במשקל 75 (גובה 1.73) כרגע אני במשקל 72 וחצי מה שאומר שבקושי ירדתי במשקל!ציפיתי לראות תוצאות משמעותיות יותר לא אמורים לשרוף המון קלוריות בספינינג?האם בגלל שהגוף כבר התרגל לסוג ספורט הזה הוא לא שורף קלוריות?כדאי לשלב אימוני ספורט נוספים?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

שרית גרומן
    28/01/2013

היי היי היי
    לאט לאט... מלא שאלות...
    שמחה שהתחלת... וככה במלא הקצב..רק שימי לב לא להגזים.. אין צורך בשיעורים כפולים אם אימון אחד הוא עצים מספיק... ואולי את החלק הכי חשוב שכחת...
    תזונה.
    לא מכירה אותך עדיין אבל מאמינה שגם התאבון שלך עלה בעקבות האימונים המוגברים ולא יודעת מה את עושה בנידון...
    כמו כן בהחלט רצוי לעשות אימונים מגוונים ולהוסיף גם אימוני כוח והתנגדות החדר הכושר.
    ולבסוף.. יכול להיות שאת מאבדת משקל אבל מעלה מסת שריר... וזה מאזן. שימי לב למידת המכנס ולא למשקל... ואז נראה אם אין הבדל.
    תמשיכי להנות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו