קליטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליטים
    חוששת
    23/03/2008

הי. משום מה, אני לא מצליחה "להתחבר" לחלק מהאופניים אצלי במכון. "הורידו " לי קצת את הקליטים של הנעל, אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. למישהו אולי יש פתרון?.. תודה ושבוע נפלא לכולם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליטים

הוספת תגובה

• קליטים

טל רומם
    24/03/2008

אני ינסה לענות לך בצורה הפשוטה ביותר
    בעיקרון הקליט (SPD) הנפוץ ביותר הוא של שימאנו (SHIMANO) יש להם כמה סוגים איכותיים יותר או פחות אבל בעיקרון אותה שיטת חיבור, עם הבדלים של איך מתנתקים מהדוושה - אני אישית משתמש באחד שאפשר להתנתק לשתי הצדדים כולל משיכת "חירום" (אני רוכב גם בחוץ בשטח וזה חשוב)
    בכל אופן
    לעניינינו - תבדקי במכון כושר שלך איזה סוג של דוושות \ חיבורים יש - אם שימאנו , ושלך גם שימאנו
    אז יש שתי אופציות לחוסר היכולת שלך להתחבר - הסבירה יותר היא שחלק מהדוושות פשוט נשחקו מאוד בחלק שבו מתבצע החיבור - תופעה נפוצה במכוני כושר , - תסבי את תשומת לב המדריך על מנת שיטפלו בדוושה.
    אופציה שנייה היא - אולי עדיין צריך לכוון לך קצת את הקליט - בד"כ ספייסר (חתיכת מתכת שבאה עם הקליט\נעל שלך ומגביהה את הקליט קצת יותר כדי לאפשר חיבור יותר נוח) יכול לעשות את העבודה
    מקווה שעניתי לך על השאלה.
    טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה!!

חוששת
    24/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מקצועית - אין מה להוסיף

שרון וילנר
    24/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו