מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה שמתאמנים 5 פעמים בשבועעדן27/07/2013
אנחנו כבר בחודש רמדאן הצום נמשך ל15 שעות וזה השבוע השני באימוני ספינינג
אני עושה בממוצע 5 שיעורים בשובע בנוסף לזה 3 אימוני כוח בשבוע , הקטע הוא שאני לא מרגישה שהרגליים שלי מצמצמות מבחינת משקל וחיטוב , והן נוקשות יותר אך לא דקות (אין הורדה בשומן ) מה דעתך ? מה אני צריכה לעשות האם להפחית כמות השיעורים או בגלל שזה רק ההתחלה ?(לגבי התזונה אני שומרת היטב )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה שמתאמנים 5 פעמים בשבוע - תגובה
שרית גרומן28/07/2013זה אומר שאת בצום??
אם כן לא ממש ממליצה על אימונים עצימים ו/או אימונים אימונים אירוביים בכלל, לטעמי, בימים אלה ובמיוחד בגלל מזג האויר..
בכל מקרה..
5 אימונים בשבוע זה הרבה. ובהתחלה זה המון...
יש לחלק לסוגי אימון שונים ואז אולי לא תהיה בעיה. ז"א שלושה אימוני סבלת דופק בין 75%-80% ועוד שנים אחד כוח ואפשר אחת לחודש גם אימון אינטרולים.
לא יודעת מה עצימות האימונים שלך ועל מה מבוססת שמירת התזונה שלך.
בכל מקרה בשעה שיש עליה במסת שריר וירידה בשומן זה תהליך שלוקח זמן, ולפעמים הרבה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)