מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע חיוני לפני רכישת אופני כושרמירי24/05/2008
אני בת 48, הפעילות הגופנית העיקרית שלי- צעידה בחוץ. (אני לא טיפוס של מכוני כושר). הבעיה שבימים חמים או גשומים אני מפסידה הליכה ומרגישה עם זה ממש רע. לאחרונה אני ובן זוגי שוקלים רכישת אופני כושר – כדי להתאמן גם בימי החום והגשם. ( הליכון לא בא בחשבון עקב מחסור במקום ומחירו הגבוה).
אני אשמח לקבל מכם טיפים , מה חשוב לבדוק כשקונים אופני כושר חדש/יד שניה. איזה תוצרת? האם אותו המכשיר יכול להתאים לשני אנשים בעלי מבנה ומשקל שונים משמעותית? האם בכלל הרעיון שלנו הוא מעשי, או מי שרגיל לצעוד בחוץ לא יהנה מתרגול על מכשיר בבית? אילו שיקולים נוספים כדאי שנקח בחשבון?
אודה על תשובתכם,
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופני כושר.
שרית גרומן27/05/2008מירי שלום.
אני לא ממש מכירה אותך אבל על סמך מה שכתבת קשה לי להניח שאופני כושר בייתיים יתנו לך את התשובה.. מי שאוהב ללכת בחוץ יהיה לו קשה לעבור לאופניים בפנים. גם בימים גשומים אפשר למצא את הזמן המתאים ללכת "בין הטיפות" להתלבש חם אך לא מידיי.. ולצעוד באויר הנקי מהגשם. לצערי ולשמחת הצועדים בחוץ.. אין הרבה מידיי ימים כאלה אצלנו.
אז זו המלצתי האישית בלבד.. מכירה הרבה מידיי אנשים שמכשירי ההליכון והאופניים הבייתיים הפכו ל"קולבים" .. אז בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקח את הסיכון
מירי29/05/2008שרית שלום ותודה על תשובתך
עיקר הבעיה היא חום והלחות של הקיץ ( ובאמת לא הגשמים:-) שמונעים ממני לצעוד, ואנחנו מוכנים לקחת סיכון של "קולב" , פשוט ננסה למצא אופניים מיד שניה למזער את הסיכון. אז מה בכל זאת חשוב לדעת כשבוחרים אופניים? אילו דברים לבדוק?? ממה להיזהר??
תודה מראש מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)