מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדריך מתחיל.איתי29/05/2008
היי,
אני עושה הספינינג מזה 3 שנים לאחרונה סיימתי קורס מדריכי ספינינג.
רציתי לדעת איך אני מתחיל להכנס לתחום ההדרכה ? מה עושים? למדתי איך בונים שיעור ומוזיקה, ויש לי נסיון קודם בהדרכה, האם יש מקומות ספציפים שאתם ממליצים לי להתחיל שם?
ומאיפה אני יכול להוריד שירים בעלי מקצב מתאים.
תודה איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא לעולם המופלא...
שרית גרומן29/05/2008היי איתי.
שמחה שהצטרפת למעגל המדריכים. איפה עשית את הקורס? אשמח לשמוע וספר קצת איפה אתה גר. לפי זה נראה מה אפשר לעשות כדי לקדם אותך. מוסיקה זה מפעל חיים.. תתחיל לאסוף מכו.....לם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקורס שך המכללה בוינגייט
איתי10/06/2008היי,
מי שהעביר את הקורס זה ברק מגא'ר.
ללא קשר לתוכן שבקורס הבנתי שיש אלממנטים ותרגילים שנדיר מאוד לראות אצל מאמנים בשיעורי ספינינג ולדעתי אינם מרכיבים מתאימים באימון ספינינג.כמו פושאפ, משקולות וכו'...
דברתי עם חבר שעושה קורס מדיריכי ספינינג אחר והבנתי שיש משהו בחששות שלי, בקורסים אחרים לא לומדים את אותו הדבר ואף מזהירים מתרגילים כאלה ואחרים על האופנייים כמובן, בכל זאת אני בטוח בעצמי ויודע שלשיעור אתה מביא את עצמך נטו, ולא את השיטה שדרכה אתה מוסמך.
הייתי אצל מגוון מאמנים ודייי גבשתי לעצמי את המדריך האופטימלי ככה שאני יודע למה אני שואף.
בנוסף יש לי את התוכנה וירטואל די גי, במידה והנכם מכירים מה אתם אומרים עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGoldWave
שרון וילנר12/06/2008אני עובד וממליץ על התוכנה [a href='http://www.goldwave.com/' id='link']GoldWave[/a].
חשוב!!! ממליץ לעבוד עם איכות דגימה (Audio quality) של 192Kbps ומעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתבאס... :-)
Shir23/06/2008אבל הקורס שעברת הוא לא מהמקצועיים במיוחד בתחום. בתור אחת שעשתה כקורס ראשון את הקורס של וינגייט ורק אח"כ את הקורס של הספינינג בהולמס פלייס, ההבדל הוא תהומי!! התעשרתי ולמדתי כ"כ הרבה יותר מהקורס של הספינינג (ולא מהindoor cycling) הותבאסתי שבזבזבתי את זמני לשווא.
תשמע, אמנם הוצאת כ-1500 ש"ח על הקורס עכשיו אבל כל אתה "חם" ועדיין לא ממש עוסק בתחום אל תתחיל לפני שתעבור את הקורס בהולמס.
לגבי תוכנות, וירטואל מעוותת את הסאונד של השירים כאשר אתה מעלה מיקצבים (BPM) של שירים, לך על מיקס מייסטר- שם הכל נשמע כמו מיקס אחד ארוך, חלק ויפה, לא מרגישים את המעברים בין הקטעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנה
מיה02/06/2008שרון שם פה תכנה לבניית שיעור.
תחפש מה 1.5.08..
בהצלחה שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק לתוכנה
שרון וילנר02/06/2008להורדה : [a href='http://v-spin.com/Downloads.aspx' id='link']vCubeEditor v2.73[/a]
לאתר : [a href='http://www.v-spin.com' id='link']http://www.v-spin.com[/a]
מערכת תוכנה המאפשרת בניית שיעור ספינינג בצורה פשוטה וקלה להפעלה.
- היכולת לבנות תוכנית אימון מבוקרת בצורה פשוטה ויעילה.
- בניית השיעור כוללת יכולת עריכה בסיסית לשירים, שמירת השיעור וצריבה בלחיצת כפתור.
- יכולת עריכה.
- היכולת לראות את מבנה השיעור כולל כל הנתונים הרלוונטיים וכמו כן להדפיס את מבנה השיעור.
- להפוך שיעור לקובץ אחד של מוזיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה ושפע של אימונים
שרון וילנר02/06/2008הי איתי
ברוך הבא, לפני הכל, קצת בירוקרטיה :-)
אחד התנאים החשובים ביותר להתחיל לעבוד כמדריך ספינינג [במיוחד ברשת הולמס פלייס] הוא תעודת מדריך חדר כושר/מדריכי אירובי. [דרישת חוק הספורט, וחברות הביטוח].
בנוסף, ממליץ לך לעשות ביטוח אחריות מקצועית וצד ג למאמנים [פוליסת ביטוח לצורך הגנתך המלאה כמאמן שלא במסגרת המועדון בו אתה עובד]
אשמח לעזור בכל שאלה.
המון בהצלחה ושפע של אימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי, תשתף אותנו בחוויה
שרון וילנר24/06/2008הי איתי,
נשמח שתשתף אותנו בחווית השיעור הראשון.
איך היה? איכן נערך? מה הרגשת? תפרט על מערך השיעור, המוזיקה שבחרת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)