מדריך מתחיל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריך מתחיל.
    איתי
    29/05/2008

היי,
    אני עושה הספינינג מזה 3 שנים לאחרונה סיימתי קורס מדריכי ספינינג.
    רציתי לדעת איך אני מתחיל להכנס לתחום ההדרכה ? מה עושים? למדתי איך בונים שיעור ומוזיקה, ויש לי נסיון קודם בהדרכה, האם יש מקומות ספציפים שאתם ממליצים לי להתחיל שם?

ומאיפה אני יכול להוריד שירים בעלי מקצב מתאים.
    תודה איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריך מתחיל.

הוספת תגובה

• ברוך הבא לעולם המופלא...

שרית גרומן
    29/05/2008

היי איתי.
    שמחה שהצטרפת למעגל המדריכים. איפה עשית את הקורס? אשמח לשמוע וספר קצת איפה אתה גר. לפי זה נראה מה אפשר לעשות כדי לקדם אותך. מוסיקה זה מפעל חיים.. תתחיל לאסוף מכו.....לם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקורס שך המכללה בוינגייט

איתי
    10/06/2008

היי,
    מי שהעביר את הקורס זה ברק מגא'ר.
    ללא קשר לתוכן שבקורס הבנתי שיש אלממנטים ותרגילים שנדיר מאוד לראות אצל מאמנים בשיעורי ספינינג ולדעתי אינם מרכיבים מתאימים באימון ספינינג.כמו פושאפ, משקולות וכו'...
    דברתי עם חבר שעושה קורס מדיריכי ספינינג אחר והבנתי שיש משהו בחששות שלי, בקורסים אחרים לא לומדים את אותו הדבר ואף מזהירים מתרגילים כאלה ואחרים על האופנייים כמובן, בכל זאת אני בטוח בעצמי ויודע שלשיעור אתה מביא את עצמך נטו, ולא את השיטה שדרכה אתה מוסמך.
    הייתי אצל מגוון מאמנים ודייי גבשתי לעצמי את המדריך האופטימלי ככה שאני יודע למה אני שואף.
    בנוסף יש לי את התוכנה וירטואל די גי, במידה והנכם מכירים מה אתם אומרים עליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GoldWave

שרון וילנר
    12/06/2008

אני עובד וממליץ על התוכנה [a href='http://www.goldwave.com/' id='link']GoldWave[/a].
    חשוב!!! ממליץ לעבוד עם איכות דגימה (Audio quality) של 192Kbps ומעלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתבאס... :-)

Shir
    23/06/2008

אבל הקורס שעברת הוא לא מהמקצועיים במיוחד בתחום. בתור אחת שעשתה כקורס ראשון את הקורס של וינגייט ורק אח"כ את הקורס של הספינינג בהולמס פלייס, ההבדל הוא תהומי!! התעשרתי ולמדתי כ"כ הרבה יותר מהקורס של הספינינג (ולא מהindoor cycling) הותבאסתי שבזבזבתי את זמני לשווא.
    תשמע, אמנם הוצאת כ-1500 ש"ח על הקורס עכשיו אבל כל אתה "חם" ועדיין לא ממש עוסק בתחום אל תתחיל לפני שתעבור את הקורס בהולמס.
    לגבי תוכנות, וירטואל מעוותת את הסאונד של השירים כאשר אתה מעלה מיקצבים (BPM) של שירים, לך על מיקס מייסטר- שם הכל נשמע כמו מיקס אחד ארוך, חלק ויפה, לא מרגישים את המעברים בין הקטעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנה

מיה
    02/06/2008

שרון שם פה תכנה לבניית שיעור.
    תחפש מה 1.5.08..
    בהצלחה שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינק לתוכנה

שרון וילנר
    02/06/2008

להורדה : [a href='http://v-spin.com/Downloads.aspx' id='link']vCubeEditor v2.73[/a]

לאתר : [a href='http://www.v-spin.com' id='link']http://www.v-spin.com[/a]

מערכת תוכנה המאפשרת בניית שיעור ספינינג בצורה פשוטה וקלה להפעלה.
    - היכולת לבנות תוכנית אימון מבוקרת בצורה פשוטה ויעילה.
    - בניית השיעור כוללת יכולת עריכה בסיסית לשירים, שמירת השיעור וצריבה בלחיצת כפתור.
    - יכולת עריכה.
    - היכולת לראות את מבנה השיעור כולל כל הנתונים הרלוונטיים וכמו כן להדפיס את מבנה השיעור.
    - להפוך שיעור לקובץ אחד של מוזיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון בהצלחה ושפע של אימונים

שרון וילנר
    02/06/2008

הי איתי
    ברוך הבא, לפני הכל, קצת בירוקרטיה :-)
    אחד התנאים החשובים ביותר להתחיל לעבוד כמדריך ספינינג [במיוחד ברשת הולמס פלייס] הוא תעודת מדריך חדר כושר/מדריכי אירובי. [דרישת חוק הספורט, וחברות הביטוח].
    בנוסף, ממליץ לך לעשות ביטוח אחריות מקצועית וצד ג למאמנים‏ [פוליסת ביטוח לצורך הגנתך המלאה כמאמן שלא במסגרת המועדון בו אתה עובד]
    אשמח לעזור בכל שאלה.
    המון בהצלחה ושפע של אימונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתי, תשתף אותנו בחוויה

שרון וילנר
    24/06/2008

הי איתי,
    נשמח שתשתף אותנו בחווית השיעור הראשון.
    איך היה? איכן נערך? מה הרגשת? תפרט על מערך השיעור, המוזיקה שבחרת ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו