מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השיעור הראשון.איתי25/06/2008
טוב אז כרגע אני חוזר מהשיעור הראשון שאני העברתי. דברתי עם כמה מדריכי ספינינג לפני השיעור והם אמרו לי שבשיעורים הראשונים שלהם היו להם ניסים ונפלאות אבל לזה אני ממש לא ציפיתי. אתמול קבלתי טלפון לעשות החלפה למדריך שבחופש ממש שמחתי, הכנתי ביחד עם עוד חבר מהקורס ספינינג מערך שיעור ודיסק באמת משו לפנים.. התכוננתי כל היום למדתי את המערך, הגעתי 40 דק' לפני השיעור להתקין את המדונה הכל אחלה, מכניס את הדיסק והמערכת לא קוראת אותו, מה עושים?!?! בודקים את כל החיבורים, לוחץ פלייי, מוציא, מנקה(עכשיו הדיסק שמור כמו מליון דולר עד לשיעור) חוזר לאוטו מכניס למערכת, וואלה המערכת קוראת אותו, חוזר למעלה שום כלום, המערכת לא קוראת. למזלי התחלתי היום לעבוד בהולמס פלייס ראשון כמדריך חד"כ והמדריכה שהעבירה לי את החפיפה, רוויטל נתנה לי דיסק גיבויי, אמרה לי לקחת אותו על כל מקרה. במקרה היא גם כותבת פה בפורום אז רווטל תודה רבה רבה אם את קוראת את ההודעה, אין לי מושג מה הייתי עושה את לא היה לי את הדיסק שלך! וזהו בסופו של דבר היה אחלה שיעור היו בו 9 מתאמנים מתוך 14 אופניים, ופפשוט זרמתי עם המוזיקה, ובניתי שיעור תוך כדי השיעור עם מוזיקה שאני בקושי מכיר, ממש פריסייטל, בסופו של דבר, האנשים יצאו ממש ממש מרוצים הלכו לקבלה וממש פרגנו. וזהו ככה היה השיעור הראשון שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לצריבה
שרון וילנר26/06/2008הי איתי, ברכות על השיעור הראשון.
ולרויטל – אין עליך, תמיד נמצאת במקום, מוכנה לעזור עם חיוך גדול.
תקלות הן חלק בלתי נפרד מההדרכה.
אני ממליץ:
א. תמיד לצרוב 2 עותקים (עותק נוסף לגיבוי).
ב. חובה!!! לצרוב במהירות הכי נמוכה שניתן (כפול 4). זה לוקח הרבה זמן (כ40 דקות) אבל מקטין למינימום את הסיכוי לתקלות עם הדיסק.
ג. לצרוב על הדיסקים איכותיים (לפחות שקל לדיסק).
ד. לשמור על הדיסקים (לא להשאיר את התיק בשמש ברכב).
ה. מדי כמה חודשים לצרוב מחדש.
בימי חמישי בערב אני נמצא בהולמס פלייס ראשל"צ, אשמח לעזור,
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות...
שרית גרומן26/06/2008יפה. טבילת האש הראשונה שלך וכבר היית צריך לאלתר.. כל הכבוד! חבל אבל.. מכל דבר כזה אנחנו רק לומדים יותר. כדי שתדע שאפשר להעביר אימון גם ללא מוסיקה... גם זה קרה לי ויכול לקרות בכלל. אז מאחלת לך עוד הרבה שעורים עם הרבה מוסיקה ומערכים טובים אבל שתדע שהכל בעצם בא מבפנים.. מהראש והבטן.. ב ה צ ל ח ה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין 'במקרה' הכל מכוון מלמעלה...
רויטל28/06/2008בכך לפחות אני מאמינה :-)
היי איתי ..בכיף בכיף... שמחה לשמוע שהכל הסתדר והשעור היה אחלה , המון בהצלחה באימונים וברוך הבא להולמס ראשל"צ . אז כמו שהמליץ שרון ה'מאסטר' של הספינינג: קצת החלפות והשתתפות במגוון שיעורים של מדריכים שונים והכי חשוב תאמין בעצמך ולך עם זה..מהלב שפשוף נעים ושבוע טוב לכולנו.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)